Fotbal international

Amenințări cu moartea după accidentarea lui Neymar: ”Veți plăti cu viața”

15.12.2020 | 16:22
Amenintari cu moartea dupa accidentarea lui Neymar Veti plati cu viata
ADVERTISEMENT

Fanii superstarului brazilian Neymar nu au putut trece peste ultima accidentare a favoritului lor, iar unul dintre aceștia a amenințat-o cu moartea pe soția fotbalistului de la Lyon care l-a lovit pe atacantul de la PSG.

Neymar a ieșit în lacrimi de pe teren după un fault dur al lui Thiago Mendes, în cel de-al șaptelea minut suplimentar.

ADVERTISEMENT

Tatăl brazilianului a transmis un mesaj plin de furie pe rețelele sociale în care l-a atacat pe centralul Benoît Bastien, cel care a făcut praf meciul Young Boys Berna – CFR Cluj, care inițial îi dăduse doar cartonașul galben jucătorului de la Lyon.

Accidentarea lui Neymar a dus la amenințări cu moartea

Deși, în cele din urmă, s-a dovedit că accidentarea lui Neymar nu este una atât de gravă pe cât se credea, unul dintre fanii săi nu s-a putut stăpâni și a amenințat-o cu moartea pe soția lui Thiago Mendes, cel vinovat de problemele starului brazilian.

ADVERTISEMENT

”Să ştie nenorocitul tău de soţ, dacă i se întâmplă ceva lui Neymar, veţi plăti cu viaţa. Tu şi familia ta, unul câte unul”, i-a scris un internaut brazilian soției fotbalistului de la Olympique Lyon, Kelly Mendes.

Femeia s-a speriat de amenințările primite și a declarat că va merge la poloiție să-l reclame pe cel care a promis că-i va ucide. ”Voi trimite poliţiei toate mesajele de ameninţare primite de mine şi familia mea”, a declarat Kelly Mendes, conform Le Figaro.

ADVERTISEMENT

În prelungirile meciului de la Paris, câştigat de Lyon cu 1-0, Neymar a fost faultat de Thiago Mendes, atacantul gazdelor părăsind terenul pe targă, cu dureri la glezna stângă şi cu ochii în lacrimi. Mendes a primit iniţial cartonaşul galben, dar după ce arbitrul Benoît Bastien a revăzut faza cu ajutorul VAR, mijlocaşul a fost eliminat.

Brazilian și el, Thiago Mendes şi-a cerut scuze pe Instagram imediat după meci: ”Se întâmplă greşeli. Dar sunt aici pentru a-i cere sincer iertare lui Neymar!”

ADVERTISEMENT

Neymar Jr. ar putea pleca de la PSG, în cazul în care nu se înțelege cu șefii de pe Parc des Princes pentru prelungirea contractului. Francezii vor în schimbul atacantului brazilian 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT