Life

Amenințări cu moartea în clanul Kardashian! Cine a vrut s-o ucidă pe Kylie Jenner

Kylie Jenner a fost amenințată cu moartea, iar declarația a fost făcută chiar de șefa clanului Kardashian, Kris Jenner, mama top-modelului internațional.
22.04.2022 | 12:36
Amenintari cu moartea in clanul Kardashian Cine a vrut so ucida pe Kylie Jenner
Foto mare: Kylie Jenner. Stânga: Kris Jenner și Blac Chyna. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Viața femeilor din clanul Kardashian nu este una ușoară. În ciuda luxului în care se lăfăie fotomodelele ”patronate” de afacerista Kriss Jenner, au existat situații în care familia s-a simțit în real pericol.

Blac Chyna ar fi încercat s-o ucidă pe Kylie Jenner cu un cuțit

Nu este vorba despre amenințări făcute de vreun fan obsedat. De data asta este chiar despre o persoană care s-a învârtit la un moment dat în anturajul lui Kris Jenner.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Rob Kardashian, Blac Chyna, ar fi amenințat-o cu moartea pe Kylie Jenner. Ar fi îndreptat spre ea un cuțit de bucătărie într-o discuție ceva mai aprinsă.

Kris Jenner a depus o mărturie extraordinară joi, 21 aprilie 2022, împotriva fostei lui Rob Kardashian, Blac Chyna. Mama lui Kylie Jenner a declarat în instanță că Chyna a intenționat în urmă cu mai mulți ani s-o ucidă pe fiica ei.

ADVERTISEMENT

Kylie și fostul ei iubit, Tyga, i-au spus mamei sale că Chyna a încercat s-o rănească folosind cu un cuțit. Kris a ținut secret acest lucru timp de 5 ani, fiind însă extrem de îngrijorată că situația ar fi putut escalada în orice clipă.

De unde a pornit scandalul

Rivalitatea dintre Kylie și Blac Chyna nu este una nouă. Înainte ca rapperul să fie cu Kylie, a fost într-o relație serioasă cu Chyna. Cei doi au și un copil împreună, pe King, în vârstă de 9 ani, conform pagesix.com.

ADVERTISEMENT

Blac Chyna a dat în judecată clanul Kardashian cerând daune morale. Le acuză pe amazoanele familiei că au făcut tot posibilul să îi distrugă cariera în televiziune, motiv din cauza căruia a pierdut foarte mulți bani.

Chyna a depus și ea mărturie, miercuri, pe 20 aprilie, susținând că era într-o relație cu Tyga atunci când Kylie a început să umble cu partenerul ei, în 2014. A acuzat-o pe fata lui Kris că i-a distrus familia, printre altele.

ADVERTISEMENT

Procesul e departe de a se finaliza, mai ales că fiecare parte vine cu tot felul de acuzații noi, unele de-a dreptul șocante.

ADVERTISEMENT