Fotbal international

Ameninţări cu moartea pentru Santon şi familia sa!

Autor: Sorin Dumitrescu | 29.04.2018 | 22:31
Ameninţări cu moartea pentru Santon şi familia sa!
Davide Santon şi soţia sa nu mai au linişte după Inter - Juventus 2-3

Ameninţări cu moartea şi nu numai împotriva nefericitului Davide Santon şi a familiei sale după succesul lui Juventus cu 3-2 în meciul de la Milano, cu Inter. Santon a fost introdus în ultimele minute de către antrenorul Luciano Spalletti, împreună cu spaniolul Borja Valero, în ideea de a întări zona defensivă.

Juventus a fost condusă cu 2-1 până în ultimele minute, dar a izbutit să marcheze de două ori într-un final incredibil. Inter a terminat în nouă, Brozovic fiind şi el eliminat în acele minute de foc din final. Suporterii milanezi au găsit trei ţapi ispăşitori pentru eşecul care poate însemna ratarea Champions League.

Suporterii lui Inter, furioşi pentru erorile fundaşului, au trecut la ameninţări cu mortea pentru Santon

Primul este arbitrul Daniele Orsato, care avea deja precedente dubioase în favoarea lui Juventus. I se reproşează mai ales faptul că a avut amnezie la Pjanic şi Barzagli, care aveau galben şi au comis faulturi de al doilea galben şi implicit eliminare. Lui Spalletti i se pun în cârcă schimbările dezastruoase din final.

Dar ţinta principală e Davide Santon, fundaşul de lângă care a egalat Cuadrado şi a marcat golul victoriei, nestingherit, Higuain. Soţia sa a reacţionat pe contul de socializare, după ce ea şi jucătorul au fost ameniţaţi cu moartea, cu violul şi i s-au urat cele mai cumplite boli. “Tatăl meu are tumoare la pancreas şi după vedeţi banii nu garantează viaţa. Dar ceea ce se întâmplă mi se pare că sfidează legile bunului simţ şi ale omeniei.”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!