Şocant! Ameninţat cu bătaia de patron ca să PLECE!

Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
15/02/2014, 00:02
Şocant! Ameninţat cu bătaia de patron ca să PLECE! GALERIE FOTO
Cristi Tanase,Damien Boudjemaa.

Petrolul s-a despărţit definitiv de Damien Boudjemaa (28 de ani), cel mai bun pasator al ploieştenilor în mandatul lui Cosmin Contra.

Mijlocaşul intrase în ultimele şase luni de contract, astfel că Petrolul a ales să se despartă de acesta, încă din această iarnă, asta deoarece îşi exprimase deja dorinţa de a părăsi clubul la finalul campionatului. Boudjemaa s-a transferat, în cele din urmă, la Slavia Praga, formaţie cu care a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate. Însă, pînă să accepte oferta din Cehia, mijlocaşul a trecut prin multe peripeţii. Conform surselor FANATIK.RO, Boudjemaa ar fi fost ameninţat cu bătaia de Dan Capră în cazul ar fi continuat să refuze plecarea la Slavia. Patronul grupării prahovene a făcut, astfel, tot posibilul pentru a scăpa de situaţia în care ar fi trebuit să plătească un fotbalist care, oricum, din vară, nu ar mai fi fost al Petrolului. În acest sens, atît Capră, cît şi apropiaţii săi au făcut presiuni asupra mijlocaşului, determinîndu-l, astfel, să accepte să plece la Slavia. De asemenea, se pare că “lupii” ar fi încasat şi o sumă de bani în schimbul lui Boudjemaa, una modică ce-i drept.

Dan-Capra-mic

Adus în schimbul a 25.000 €

Damien Boudjemaa a evoluat la Petrolul timp de doi ani. În mandatul lui Cosmin Contra a devenit cel mai bun pasator al echipei, asta fel că vînzarea sa la Slavia poate părea ciudată, în condiţiile în care “lupii” vor să facă eventul în acest sezon. Interesant este faptul că mijlocaşul i-a costat pe Petrolul doar 25.000 de euro. Boudjemaa a venit la echipă adus de Valeriu Răchită, care a reuşit cu greu să-l convingă să plece din Franţa pentru a evolua în campionatul românesc.

0.FOTBAL:FC PETROLUL PLOIESTI-CONCORDIA CHIAJNA 0-0,LIGA 1 (5.11.2012)

Nemulţumit de felul în care s-au împărţit primele pentru cîştigarea Cupei

Petrolul Ploieşti a cîştigat Cupa României, iar Cosmin Contra a fost cel care a împărţit primele de joc. Conform surselor FANATIK.RO, un titular ar urma să încaseze aproximativ 50.000 de euro, în timă ce managerul sporitiv al clubului, Marius Nicolae, ar avea de primit 140.000 de euro! Sumele ar fi ajuns şi la urechile lui Boudjemaa, care a jurat că nu-şi va mai prelungi contractul cu Petrolul.

60…de partide a jucat Boudjemaa în tricoul Petrolul, perioadă în care a marcat de şapte ori

1.500.000…este cota mijlocaşului conform site-ului transfermarkt.de

 

 

Închide ×