Fotbal intern

Ameninţat cu moartea de Mititelu! “O să pleci cu salvarea de la stadion”

CS Universitatea Craiova a debutat oficial pe prima scenă fotbalistică, iar acest lucru nu i-a picat deloc bine patronului defunctei FC U, Adrian Mititelu. CS U a terminat la egalitate, scor 1-1, cu...
27.07.2014 | 08:44
Amenintat cu moartea de Mititelu O sa pleci cu salvarea de la stadion

CS Universitatea Craiova a debutat oficial pe prima scenă fotbalistică, iar acest lucru nu i-a picat deloc bine patronului defunctei FC U, Adrian Mititelu. CS U a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Pandurii, dar nu rezultatul l-a scos din sărite pe boss-ul FC U, ci comentatorul partidei, Adrian Cheltuitoru. Deranjat de faptul că jurnalistul a spus pe parcursul primei reprize de cîteva ori Universitatea Craiova şi nu CS U Craiova, Mititelu a avut un acces de furie şi l-a sunat pe comentator, anunţă Gazeta Sporturilor.

Întrucît acesta nu avea cum să răspundă la telefon în timpul partidei, a început să-i scrie SMS-uri. “Bă, tu o să pleci cu salvarea de la stadion! Nenorocitule, să nu mai îndrăzneşti, bă, să spui Universitatea! Echipa asta clonată de nenorociţii de la FRF e CS U Craiova!!!” e unul dintre mesajele pe care Cheltuitoru le-a primit de la Mititelu.

Există mesaje în care omul de afaceri l-a ameninţat cu moartea şi l-a înjurat în ultimul hal pe reprezentatul Look TV. De altfel, Cheltuitoru a făcut cîteva precizări, chiar la reluarea părţii secunde a confruntării de pe “Ion Oblemenco”, semn că a citit SMS-urile de la Mititelu. “Am primit mesaje înainte, dar şi în timpul acestei partide. Mulţi dintre fanii Ştiinţei susţin că această echipă nu este adevărata Universitatea. Noi nici nu am susţinut asta! Tot timpul am spus CS Universitatea Craiova, iar dacă cumva ne-a mai scăpat îmi cer scuze. Cert este că procesul de transformare este aproape complet: culorile, sigla, imnul sînt deja ale echipei înfiinţate în sezonul trecut”, a fost mesajul comentatorului.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!