News

Amenzi de 80.000 de lei pentru nouă persoane care au ieșit la grătar de 1 Mai. Video

02.05.2020 | 10:39
Amenzi de 80000 de lei pentru noua persoane care au iesit la gratar de 1 Mai Video
ADVERTISEMENT

Amenzi de 80.000 de lei date de oamenii legii pentru nouă persoane care au ieșit la grătar de 1 Mai și au încălcat astfel prevederile din Ordonanțele militare privitoare la distanțarea socială.

Amenzi de 80.000 de lei pentru nouă persoane care au ieșit la grătar de 1 Mai

Petrecerea de 1 mai i-a costat 80.000 de lei pe nouă români care au încălcat distanțarea socială. Aceștia au profitat de vremea bună de afară, dar au uitat un ”amănunt”: starea de urgență.

ADVERTISEMENT

Care au fost curajoșii amendați ai zilei de ieri? Nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, din judeţul Olt, au decis să petreacă la iarbă verde ziua de 1 Mai.

Ei au încălcat astfel prevederile privind distanțarea socială, iar curajul lor s-a transformat într-o amendă uriașă: 800 de milioane de lei vechi.

ADVERTISEMENT

Petrecăreții, intenționat sau nu, s-au singuri de gol și au postat în mediul online imaginile ieșirii din aer liber, iar Poliția i-a depistat rapid.

Reprezentanții Poliţiei Judeţene Olt anunță că, în urma imaginilor publicate pe o reţea de socializare, în care apar mai multe persoane care petrec ziua de 1 Mai în aer liber, nerespectand ordonanţele militare, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Osica s-au autosesizat şi au făcut verificări.

ADVERTISEMENT

Doi minori, printre petrecăreții din Olt

Într-un comunicat al IPJ Olt se anunță că nouă persoane, printre care doi minori, din comuna Osica de Sus, au fost depistate în timp ce încălcau prevederile Ordonanțelor militare.

În acest sens, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale cele nouă persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2/ 2020.

ADVERTISEMENT

”În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt, conform Mediafax.

ADVERTISEMENT