Fotbal intern

Amenzi drastice pentru jucătorii de la FCSB! Florinel Coman scoate 500€ din buzunar pentru cartonașul primit în FCSB – Dinamo

07.10.2019 | 09:47
Amenzi drastice pentru jucatorii de la FCSB Florinel Coman scoate 500E din buzunar pentru cartonasul primit in FCSB  Dinamo
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan și Bogdan Argeș Vintilă i-au transmis lui Gigi Becali că doresc să îi amendeze drastic pe jucătorii care nu respectă regulamentul impus de ei, iar Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri deoarece dorește un lot bine organizat și fotbaliștii să nu aibă probleme extrasportive.

Amenzi drastice pentru jucătorii de la FCSB

Astfel, directorul sportiv al celor de la FCSB și antrenorul Bogdan Argeș Vintilă au instituit un regulament de ordine interioară extrem de dur, anunță gsp.ro. Florinel Coman este ultimul jucător de la vicecampioana României care trebuie să scoată o sumă importantă de bani din buzunar, adică 500 de euro, pentru cartonașul galben încasat în derby-ul cu Dinamo pentru că i-a aplaudat ironic pe suporterii formației din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Regulamentul impus de Narcis Răducan este unul foarte strict, iar jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă sunt nevoiți să plătească amenzi usturătoare dacă se abat de la regulile oficialilor. De exemplu, fotbaliștii care se prezint cu telefonul în sala de mese vor scoate din buzunar 50 de euro, dar aceștia sunt taxați dur dacă absentează de la antrenamente sau au probleme extrasportive.

Harlem Gnohere, supărat după FCSB - Dinamo, scor 1-1. Sursă foto: sportpictures.eu
Harlem Gnohere, supărat după FCSB – Dinamo, scor 1-1. Sursă foto: sportpictures.eu

Cea mai dură amendă: 25% din salariul anual

25% din salariul anual al unui jucător de la FCSB este blocat dacă nu respectă instrucțiunile primite la antrenament, dacă absentează de la antrenamente sau dacă merge într-un club de noapte și apare în media în stare de beție sau într-un conflict cu cineva. Aceasta este sancțiunea financiară maximă permisă.

ADVERTISEMENT

O altă amendă care este de 100 de euro o poate primi un fotbalist care nu are grijă la alimentație și depășește limita impusă de staff-ul condus de Bogdan Argeș Vintilă, iar un prim exemplu a fost Harlem Gnohere. FANATIK anunța în urmă cu aproape o lună că atacantul francez a fost taxat cu 100 de euro pentru că a avut câteva kilograme în plus înaintea meciului cu Universitatea Craiova.