Fotbal intern

Amenzi INCREDIBILE pentru BGS! Penalitate de 500 lei!

UPDATE / Purtătorul de cuvînt al BGS a oferit informaţii despre rezilierea contractului cu FRF, dar şi despre violenţe săvîrşite de agenţi la partida de pe Arena Naţională. Bogdan Oprea...
13.10.2014 | 21:22
Amenzi INCREDIBILE pentru BGS Penalitate de 500 lei
ADVERTISEMENT

UPDATE / Purtătorul de cuvînt al BGS a oferit informaţii despre rezilierea contractului cu FRF, dar şi despre violenţe săvîrşite de agenţi la partida de pe Arena Naţională. Bogdan Oprea afirmat că este mîndră de fiul său, care a sărit la bătaie, deşi nu era în misiune în dispozitiv, motivînd că a sărit să-şi ajute colegii.

“Am renunţat la contractul cu FRF pentru că atunci cînt te urci într-o barcă cu un om, mergeţi împreună pînă la sfîrşit. Am decis să ieşim din jocul acesta al lui Burleanu care deja mi se pare unul murdar. Peste 20 de ultraşi de la Dinamo s-au dus să-l caute pe bărbatul respectiv. Nu trebuia să folosim acele bastoane, acolo am greşit, însă spray-urile erau perimse. Am întrunit o şedinţă şi îi aşteptăm pe toţi să vedem ce au de zis. Firma de pază asigură liniştea, evacuează un grup mic de spectatori, Jandarmeria intervine cînd e nevoie ca întreaga peluză să fie evacuată. Jandarmeria a acţionat ireproşabil, mai multe grupări de huligani au primit bilete la jumătate de preţ. Toată lumea s-a întrebat cum, dar nimeni nu s-a întrebat de ce au intrat cu petarde ştiind că este ilegal. Ei bagă petardele în lenjerie, iar legea nu ne permite percheziţia totală. N-o să poată nicio altă companie de securitate să le facă faţă, nici măcar Jandarmeria, pentu că sînt încurajaţi. Avem nişte oameni anchetaţi, oare nicio televiziune n-a cerut ca cei care au aruncat cu petarde să fie şi ei anchetaţi?

ADVERTISEMENT

S-au bătut precum chiorii între ei, avem imagini cu oameni care aruncă petarde în mod repetat. Ceilalţi au inhalat nişte gaze, n-au fost bătuţi, oamenii ar trebui să ştie că stadioanele nu sînt un mediu propice pentru a ieşi cu familia. Fiul meu, Andrei a fost văzut în incidente, sînt tare mîndru de băiatul meu, şi-a făcut studiile din SUA. Era la peluza maghiară vorbind o engleză desăvîrşită, a negociat cu ei. La un moment dat cînd a văzut ce se întîmplă s-a alăturat colegilor, pentru a-i apăra. Mănuşa era regulamentară, aprobată de Jandarmerie, o poată motocicliştii, este de protecţie pentru că are mîna fracturată. Nu este o mănuşă de luptă, au fost purtate de mai mulţi agenţi de-ai noştri. Nici nu era în misiune în dispozitiv, era obligat prin lege să ajute la stoparea unei infracţiuni”, a declarat Bogdan Oprea,

Incidentele de la partida România – Ungaria, în urma cărora suporterii au fost bătuţi, iar 500 de scaune ale Arenei Naţionale au fost distruse, au ajuns pe masa autorităţilor. Societatea BGS a fost amendată de Jandarmerie, iar unuia dintre agenţi i-a fost întocmit dosar penal. Alţi doi şefi de obiectiv au fost amendaţi cu sumele de 500 de lei!

ADVERTISEMENT

Societatea BGS a fost şi ea amendată cu suma de 1.000 de lei, pentru că nu a efectuat controale riguroase la intrarea pe stadion. Firma şi-a întrerupt contractul cu Federaţia Română de Fotbal, pentru că preşedintele Răzvan Burleanu i-a acuzat după ce a văzut incidentele din tribune în presă.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!