Sport

Amenzi și suspendări după Rapid – FCSB! Nici cluburile nu au scăpat după incidentele între fani

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dat mai multe amenzi și suspendări după derby-ul Rapid - FCSB.
18.08.2021 | 20:55
Amenzi si suspendari dupa Rapid  FCSB Nici cluburile nu au scapat dupa incidentele intre fani
ADVERTISEMENT

Antonio Sefer și Sorin Șerban au fost jucătorii implicați într-un moment aprins, din care a rezultat eliminarea ambilor fotbaliști, care au primit acum suspendările, dar și amenzile în urma actelor lor.

Nici cluburile nu au scăpat fără să primească amenzi, atât Rapid, cât și FCSB au fost sancționate după incidentele dintre fani.

ADVERTISEMENT

Amenzi și suspendări după Rapid – FCSB

Rapid s-a impus în derby-ul cu FCSB, scor 1-0, însă partida a avut parte și de incidente în teren, dar și în tribune, motiv pentru care Comisia de Disciplină din cadrul FRF a împărțit mai multe amenzi și suspendări.

Antonio Sefer și Sorin Șerban au fost jucătorii eliminați din timpul meciului, în urma unei altercații. Astfel, Sorin Șerban a primit o amendă de 740 de lei și va fi suspendat o etapă, ceea ce înseamnă că va rata duelul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Antonio Sefer a primit o amendă de 6.000 de lei și va fi suspendat două etape, ceea ce înseamnă că va rata meciurile cu FC Botoșani și cu Craiova.

Și cluburile au primit amenzi în urma incidentelor create de fani: Rapid a primit o amendă în valoare de 15.000 de lei, iar FCSB a primit o amendă de 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Antonio Sefer a vorbit despre conflictul cu Sorin Șerban

La finalul meciului, Antonio Sefer a vorbit despre conflictul cu Sorin Șerban, spunând că nu s-a putut controla: „M-a luat valul la final, am avut o ieșire necontrolată.

M-am dus să-l apăr pe Belu, cum să-l las singur?, e fratele meu. Am fost doi și important e că i-am bătut și în teren și în afara terenului”.

ADVERTISEMENT

„Nu ca la rugby. Suntem o familie, sărim unul pe altul. Este o greșeală totuși, sper să n-o mai repet”, a mai spus Antonio Sefer la finalul derby-ului.

Rapid este neînvinsă în actualul sezon de Liga 1, după 5 etape, giuleștenii au 13 puncte, fiind a doua clasată din Liga 1, fără să primească niciun gol până acum, performanță cu atât mai mare cu cât echipa lui Mihai Iosif este nou promovată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT