News

Amenzi uriașe după o nuntă cu 80 de persoane! Evenimentul a avut loc într-un spațiu închis în județul Olt

20.07.2020 | 19:54
Amenzi uriase dupa o nunta cu 80 de persoane Evenimentul a avut loc intrun spatiu inchis in judetul Olt
ADVERTISEMENT

Amenzi uriașe după o nuntă cu 80 de persoane! Polițiștii n-au stat o clipă pe gânduri și au tăiat amenzi în valoare de 125 de mii de lei.

Zece persoane trebuie să plătească acum după ce au participat la un eveniment în spațiu închis în orașul Potcoava, județul Olt.

ADVERTISEMENT

“În seara zilei de 19 iulie a.c., pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, (…)

Suma uriașă pe care trebuie să o plătească nuntașii

(…)cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare şi alte cinci persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amendă,(…)

ADVERTISEMENT

(…) în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii”, se arată în informarea IPJ Olt.

De altfel, conform unei informări a Poliției, în zilele de weekend, echipe de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai unor instituţii de control au efectuat acţiuni pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 750 de societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate din judeţ au fost luate la puricat de oamenii legii.

Mai mult de atât, peste 1.370 de persoane au fost legitimate şi au avut loc verificări privind respectarea măsurilor şi interdecţiile impuse în contextul pandemiei.

ADVERTISEMENT

“Pentru neregulile constatate au fost aplicate 331 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 267.765 lei astfel: 217 sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 39.450 de lei, (…)

(…) 10 sancţiuni contravenţionale, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii, în valoare de 125.000 de lei şi 104 sancţiuni în valoare de 103.315 lei au fost aplicate la alte acte normative”, mai precizează sursa citată.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: