ADVERTISEMENT
News

Amenzi uriașe pentru participanții la o petrecere pe o plajă din Tuzla. Cum explică jandarmii sancțiunile. Video

Autor: Adrian Baciu | 27.06.2020 | 11:51
Amenzi uriașe pentru participanții la o petrecere pe o plajă din Tuzla. Cum explică jandarmii sancțiunile. Video
Amenzi uriașe pentru participanții la o petrecere pe o plajă din Tuzla. Cum explică jandarmii sancțiunile. Sursa foto: ordinea.ro

S-au dat amenzi usturătoare noaptea trecută la Constanța, după ce jandarmii au depistat o petrecere ilegală pe o plajă din Tuzla

ADVERTISEMENT

Organizatorii și participanții la eveniment au fost amendați pentru nerespectarea regulilor instaurate de autorități în starea de alertă.

Deși distracția a avut loc în aer liber, cu un număr de doar 18 participanți, jandarmii au considerat că nu sunt respectate măsurile fundamentale de distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Amenzi usturătoare pentru participanții la o petrecere pe o plajă din Tuzla

Organizatorii, dar și petrecăreți prezenți pe o plajă din Tuzla, vineri noapte, au fost amendați de către jandarmii constănțeni, din cauza faptului că participau la un spectacol fără să respecte măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului Covid-19.

Potrivit Inspectoratului Județean al Jandarmeriei Constanța, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.00, jandarmii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Cei care au organizat distracția ilegală au primit o amendă de 2000 lei, în timp ce suma amenzilor aplicate participanților se ridică la 8000 lei, a transmis IJJ Constanţa, conform Agerpres.

Cum explică jandarmii sancțiunile

În ciuda faptului că numărul celor care au luat parte la petrecere a fost mic, 18, reprezentanții celor din Jandarmerie spun că evenimentul nu au respectat prevederilor legii stării de alertă.

ADVERTISEMENT

”Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă, mai multe persoane participând la un spectacol de muzică mixată de un DJ.

Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei”, se arată în comunicatul IJJ Constanţa.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!