Life

Ameri Nasrin, la ”vânătoare” de verighete! Vedeta, nășită de Cristi Borcea și Valentina Pelinel, e în focul pregătirilor de nuntă! Imagini exclusive

Ameri Nasrin e în focul pregătirilor pentru nunta sa din 29 iulie, eveniment la care Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi nași, iar zilele trecute vedeta și-a cumpărat verighetele.
08.07.2022 | 17:03
Ameri Nasrin și soțul ei, Florin, așteaptă cu nerăbdare momentul cununiei religioase și petrecerea nunții la care sunt nășiți de Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Între timp, au intrat în posesia verighetelor care simbolizează iubirea lor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin și Florin, partenerul ei de viață, se căsătoresc vineri, pe 29 iulie 2022, urmând să își facă jurămintele de credință în fața lui Dumnezeu, nășiți de Cristi Borcea și de Valentina Pelinei, iar apoi să petreacă așa cum se cuvine la un restaurant de lux. Până atunci însă, Nasrin aleargă toată ziua pentru a se asigura că evenimentul va fi unul fără cusur.

Ameri Nasrin și-a luat verighetele pentru nuntă

Ameri Nasrin a fost zilele trecute să ridice verighetele pe care ea și soțul ei – vedeta și Florin s-au căsătorit civil anul trecut, în luna august – le-au comandat pentru nunta religioasă de pe 29 iulie. FANATIK a intrat în posesia imaginilor cu fosta prezentatoare de la Antena Stars și a aflat amănunte despre inelele pe care le va purta, alături de soțul ei, pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Exotica Nasrin a mers singură la bijuteria de lux la care a comandat verighetele pentru ea și pentru soțul ei. Cu o siluetă de invidiat, picioare tonifiate și vizibil relaxată, Nasrin a coborât din mașină, și-a pus ochelarii de soare și, cuminte, a așteptat la trecerea de pietoni pentru a traversa spre bijuterie.

În drum, așa cum șade bine oricărei doamne, a mai pierdut câteva minute admirând o pereche de pantofi dintr-o vitrină de lângă, dar, într-un final, spre (probabil) bucuria soțului ei, a renunțat la a mai intra și în magazinul acela.

ADVERTISEMENT

Purtând o rochie scurtă din cale afară, fără umeri, care îi punea de minune în evidență formele cu care a impresionat de-a lungul timpul telespectatorii Antena Stars, fosta prezentatoare a matinalului a smuls suficiente priviri admirative din partea șoferilor și bărbaților care, discret, se uitau după ea, pe stradă.

A intrat în magazin și a stat doar câteva minute, cât să semneze că a preluat verighetele, iar apoi a ieșit. Zâmbitoare și, cu siguranță încântată de felul în care au fost realizate verighetele, Nasrin și-a scot telefonul din gentuță și, probabil, i-a trimis un mesaj soțului prin care i-a spus că a mai bifat un punct de pe agenda lucrurilor care trebuiau rezolvate în vederea nunții.

ADVERTISEMENT

Cât costă verighetele comandate de Ameri Nasrin

Din informațiile obținute, în exclusivitate, de FANATIK, Ameri Nasrin și Florin, soțul ei, nu s-au zgârcit deloc la bani când a venit vorba de verighetele pe care le-au comandat. Mai exact, cei doi au plătit peste 2.000 de euro pentru inelele care le simbolizează iubirea.

Iar dacă verigheta lui Florin, soțul fostei prezentatoare de la Antena Stars, este una simplă, Nasrin a optat pentru o bijuterie mai complexă. Astfel, verigheta exoticei realizatoare a podcastului Ameritat cu Nasrin va avea mai multe diamante montate pe inel, ceea ce a ridicat considerabil, prețul bijuteriilor realizate din aur alb.

ADVERTISEMENT

Nunta pentru care, acum, Nasrin aleargă prin tot orașul pentru a se asigura că totul va fi în perfectă ordine se va desfășura în două etape. Astfel, cununia religioască va avea loc la Mănăstirea Cașin din București, iar petrecerea va fi, în aceeași zi, la Săftica, la un salon de lux.

Nasrin și Florin, nășiți de Cristi Borcea și de Valentina Pelinel

Prietenă apropiată cu Valentina Pelinel, Nasrin i-a cerut acesteia să o nășească, lucru pe care soția lui Cristi Borcea l-a acceptat cu mare bucurie. Căsătoria civilă a vedetei a avut loc anul trecut, în luna august, chiar în ziua în care se prăznuia Sf. Maria.

Cei doi însurăței au fost într-o scurtă lună de miere, în Portugalia, după ce, la cununia civilă, au organizat o mică agapă la care nu au lipsit, la aperitiv, delicii italienești, iar apoi petrecerea s-a desfășurat în genul unui barbeque party.

Petrecerea prilejuită de cununia civilă a fostei prezentatoare a matinalului Antenei Stars a durat până bine după miezul nopții, iar Ameri Nasrin (care și-a păstrat numele și după căsătorie), alături de Valentina Pelinel au dansat până la epuizare.

Nasrin a renunțat la matinalul de la Antena Stars

La sfârșitul anului trecut, după opt ani petrecuți la Antena Stars, Ameri Nasrin a decis să își încheie colaborarea cu postul tv pentru care a prezentat matinalul. ”Îmi iau rămas bun de la Antena Stars, recunoscătoare pentru tot parcursul meu! Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine și în ceea ce pot să fac. Sunt mândră pentru că am reușit să realizez și să prezint cu succes două proiecte de suflet: Star Matinal și Star Magazin!

Decizia îmi aparține în totalitate și știu sigur că schimbarea care va veni, va fi de bun augur! Mândră să știu că am realizat recorduri de audiență împreună cu super echipa mea, fără de care nu aș fi reușit să ajung până aici! Dar, nu uit să va mulțumesc, vouă, matinalilor! Celor care m-ați urmărit, încurajat, criticat atunci când era cazul”, spunea, pe atunci, Ameri Nasrin.

La scurt timp după ce a plecat de la Antena Stars, ea a lansat un podcast: Ameritat cu Nasrin. ”Mi-ar plăcea să cred că va fi un podcast urmărit de oameni de toate vârstele. Am observat că odată cu lansarea podcasturilor, oamenii nu mai sunt preocupați doar de senzațional, de monden, de scandal. Vor varietate”, spunea, pentru FANATIK, Ameri Nasrin la lansarea podcastului.

ADVERTISEMENT