Tragedie! Doliu imens în America! Celebrul actor şi wrestler A MURIT! A făcut infarct, iar medicii nu l-au mai putut salva!

Doliu imens în America! Celebrul actor şi wrestler A MURIT! A făcut infarct, iar medicii nu l-au mai putut salva! Actorul s-a stins din viaţă la 61 de ani....
02.08.2015 | 08:05
Tragedie Doliu imens in America Celebrul actor si wrestler A MURIT A facut infarct iar medicii nu lau mai putut salva

Doliu imens în America! Celebrul actor şi wrestler A MURIT! A făcut infarct, iar medicii nu l-au mai putut salva! Actorul s-a stins din viaţă la 61 de ani.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

Piper a primit un diagnostic dur din partea medicilor în 2006, cancer. Totuşi, la finalul anului 2014 Roddy Piper era declarat sănătos şi nimic nu prevestea dezastrul. Cel mai bun prieten al lui Piper, Hulk Hogan s-a declarat şocat de dispariţia lui Roddy: “Îmi va fi mereu dor de el. A fost cel mai bun prieten al meu. E o legendă”, a declarat Hogan.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

 

FOTOGRAFIATĂ pe ascuns cînd SE DEZBRACA la baie! Ce a făcut această femeie cînd a observat camera. Imaginile urmărite de milioane de oameni

Hulk Hogan şi Roddy Piper au fost principalele staruri din wrestling-ul mondial în anii 80. Cei doi au fost protagonişti într-un dintre cele mai spectaculoase lupte din istoria wrestling-ului, în 1985 la Wrestlemania. În ciuda rivalităţii, Hogan şi Piper au fost legaţi de o prietenie adevărată.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

 

DIVORŢ CUTREMURĂTOR! SUPERVEDETA A FOST PĂRĂSITĂ DE SOŢ! MOTIVUL E INCREDIBIL! E VORBA DESPRE O SINUCIDERE!

rowdy-roddy-piper-and-hulk-hogan-1438405861-800

 

DIVORŢ INCREDIBIL! Celebra vedetă TV şi-a părăsit soţul! Românii vor rămîne sideraţi cînd vor auzi ce păţea femeia! Motivul divorţului: vedeta îşi lua bătaie de faţă cu copiii?!

 

Dezvăluiri HALUCINANTE din relaţia unui CUPLU CELEBRU al României! INSELATA după cununia civilă, a vrut SA ANULEZE nunta!