Life

America Express, 16 ianuarie 2023. Ce s-a întâmplat cu Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu: ”Vai de mama noastră”

America Express, 16 ianuarie 2023. Răsturnări de situație, întrebări, dar și compromisuri, cam așa a arătat ediția din această seară de la America Express.
16.01.2023 | 23:22
America Express 16 ianuarie 2023 Ce sa intamplat cu Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu Vai de mama noastra
Ce au pățit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru în ediția de luni, 16 ianuarie de la America Express. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Show-ul America Express a continuat luni seară cu cea de a doua ediție, dar și cu noi provocări.

Momente de panică pentru chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express

Amintim faptul că America Express a avut premiera duminică, 15 ianuarie, emisiunea fiind așteptată încă de anul trecut de telespectatori.

La America Express vedem nenumărate vedete puse în fel de fel de situații. Nimeni nu avea să știe cum vor ajunge Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita sa.

ADVERTISEMENT

Deși cei doi erau deja în întârziere și au așteptat destul de mult timp la autostop, iată că un șofer i-a îngrozit pe cei doi. ”Ultimele găini suntem azi, vai de mama noastră”, a spus Cătălin Scărlătescu la un moment dat.

Prima misiune a început cu un autostop pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. La fel ca și alți concurenți și în cazul lor a fost dificil de găsit o mașină.

ADVERTISEMENT

În momentul în care au găsit în sfârșit un șofer însă, dacă alții ar fi acceptat propunerea, iată că faimosul Cătălin Scărlătescu a spus pas. ”Uită-te puțin la ei! Donez rinichi, ochi, ficați, vă donez tot. Te lasă pe bucăți acolo!”, a spus juratul de la Chefi la Cuțite.

Cătălin Scărlătescu: ”Ne va lăsa în câmp”

Ulterior, acesta a explicat mai pe larg motivele pentru care a refuzat oferta șoferului respectiv. Acesta se temea că el și iubita sa vor ajunge să fie lăsați în câmp și nu oricum, ci în bucăți.

ADVERTISEMENT

”Mamă, și apare duba. Uită-te, puțin, la ei. Unde să ne duci, mă, 20 de minute? Nu mă urc la ăștia în mașină nici dacă…Doamne Dumnezeule. Ne va lăsa în câmp.

Ăsta te lasă în bucăți. Caterincă, ia să vedem, de aici îți lua dantura, îți mai punea un dinte”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Amintim că în America Express, nouă perechi sunt nevoite să se descurce cu doar un euro pe zi. Este vorba despre chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu.

În competiție mai sun și cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, dar și Bie Adam, unul dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut online, alături de mama ei, Mihaela.

ADVERTISEMENT