Life

America Express, 17 ianuarie 2023. Pufeh a avut nevoie de medici. Cine a câștigat a doua amuletă și cursa pentru imunitate – Update

America Express, ediția din 17 ianuarie 2023. Cine câștigă a doua amuletă și cursa pentru imunitate în această seară. Vedetele au noi provocări.
18.01.2023 | 00:07
America Express 17 ianuarie 2023 Pufeh a avut nevoie de medici Cine a castigat a doua amuleta si cursa pentru imunitate  Update
America Express, 17 ianuarie 2023. Cine câștigă a doua amuletă și cursa pentru imunitate Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT
17-01-2023
22:07

Cine a obținut imunitatea

Imunitatea la ediția din această seară a fost obținută de Larisa Iordache și Diana Bulimar.

17-01-2023
20:27

Larisa și Diana, câștigătoare de amuletă

Larisa Iordache și Diana Bulimar au câștigat al doilea joc de amuletă din America Express – Drumul Aurului, difuzat pe 17 ianuarie 2023. Competiția a fost una strânsă, dar cele două au terminat mai repede misiunile.

17-01-2023
19:30

Pufeh a avut nevoie de intervenția medicilor

Pufeh s-a simțit rău și a avut nevoie de intervenția medicilor înainte de a pleca la proba cu vândutul de preparate mexicane

„Înainte să plecăm în cursă am început să amețesc foarte tare, mi s-au înfundat urechile. Am zis că o să pic de față cu toată lumea dacă nu merg să mă întind în momentul ăla. (…) Mi s-a uscat gura foarte tare, nu mai puteam să vorbesc. Toată lumea e uita la mine și îmi spunea că sunt foarte alb la față. Tremuram, nu mai puteam să mă ridic, nu mai auzeam nimic, mă uitam în gol. Eu m-am speriat foarte tare, sincer”, a spus Pufeh.

Din cauza stării concurentului, Bruja a fost nevoită să meargă singură în misiune.

Ce se întâmplă în ediția de pe 17 ianuarie 2023 a emisiunii America Express. Urmează să aflăm cine câștigă a doua amuletă, dar și cursa pentru imunitate!

Cine câștigă a doua amuletă și cursa pentru imunitate la America Express

Emisiunea va începe la ora 20:30, iar echipele au o provocare foarte mare în încercarea de a obține cea de-a doua amuletă și a doua imunitate.

ADVERTISEMENT

Faimoșii concurenți trebuie să se pregătească pentru o probă foarte solicitantă pentru stomacul lor, pentru că va avea loc jocul ruletei cu delicii mexicane.

Provocarea va fi să mănânce preparate neobișnuite cum ar fi scorpioni și larve de furnici. Traseul din această seară va fi și el unul complicat, cu multe dificultăți.

ADVERTISEMENT

Drumul este atât de periculos încât vedetele încep să se teamă pentru siguranța lor.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu ajung chiar la lăsarea nopții într-o asemenea zonă periculoasă, unde sunt avertizate de fiul unui localnic că sunt într-un loc în care sunt împușcați oameni și turiștii dispar fără urmă.

”El ne-a zis foarte clar: ”, povestește Andreea Bălan.

Mai mult, cele două vedete ajung să fie nevoite să își caute cazarea în această zonă în care este teamă să stea și o secundă.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu mărturisea că prefera să doarmă într-o curte sau într-un cort decât să caute cazare în acea zonă, de teamă că li se poate întâmpla ceva pe timp de noapte și ar putea fi chiar atacate.

”Am zis: Noi nu suntem și n-am fost niciodată din categoria fetelor pline de fițe, dar preferam să dorm în curte, într-un cort și mi-ar fi fost mie psihic mai bine”, a fost reacția Andreei Antonescu.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 1, ediția de luni seară de la America Express a fost în topul audiențelor.

În ediția trecută, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au reușit să fie mai buni ca celalalte echipe și au ieșit pe locul întâi în clasament, obținând imunitatea.

ADVERTISEMENT