Life

America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, momente șocante: „Unde suntem? Ne-au răpit!”

America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au trecut prin momente de panică și au fost convinși că au fost răpiți.
22.01.2023 | 14:05
America Express 22 ianuarie 2023 Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru momente socante Unde suntem Neau rapit
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, momente șocante la America Express Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și iubita lui au trecut prin clipe de panică la America Express. Cei doi au crezut că au fost răpiți și duși pe un drum lăturalnic pentru a fi jefuiți.

America Express, 22 ianuarie 2023. Ce au pățit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

În ediția de pe 22 ianuarie de la America Express, există momente de panică pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care cred că li se întâmplă tot ce e mai rău și au crezut că au fost răpiți.

ADVERTISEMENT

În această seară, concurenții se luptă pentru al doilea Joker pus în joc, noua miză a acestui sezon care le poate strica planurile.

Concurenții de la America Express sunt deciși să pună mâna pe Joker pentru că le poate oferi un avantaj clar, de la cazare la hotel la o mașină asigurată cu care pot duce la bun sfârșit proba.

ADVERTISEMENT

Testul autostopului se dovedește a fi unul greu pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care trec prin adevărate momente de panică după ce văd că sunt duși într-un loc suspect, după un lan de porumbi.

”La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și-o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb. Am zis: Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia!.

ADVERTISEMENT

Apoi trecem de un alt lan de porumb mai mare… Zic: Nu e bine ce facem. Unde ne duc ăștia? Ne duc în câmp să ne fure ce-or găsi”, a relatat Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru a fost și ea la fel de speriată:

”Ne-am gândit: Cursa se termină acum. Pentru totdeauna!”, a povestit și partenera lui, Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Ce provocări au întâmpinat concurenții

De asemenea, alte provocări au întâmpinat și ceilalți concurenți.

Aceștia au fost nevoiți să traverseze un pod lung la mare înălțime, cu multe bucăți lipsă. Astfel, provocarea a fost și mai mare pentru ei.

”De fapt nu e un pod, e o construcție ca în Indiana Jones. Eu întotdeauna am suspectat că Indiana Jones e o făcătură. Nu, se întâmplă în această parte a lumii, pe un pod care, dacă nu mergi în cadență, începe să se ducă în toate direcțiile”, a povestit Ovidiu Buta.

Bruja de la America Express chiar s-a temut pentru viața ei, având în vedere că podul era unul foarte vechi.

”Erau bucăți de lemn rupte. Am zis: Mie dacă-mi fuge un picior în gol, gata, îmi văd viața înainte și m-am dus”, a povestit Bruja.

ADVERTISEMENT