Sport

America, țara tuturor posibilităților. Și a sporturilor care oferă superbilete câștigătoare, de peste 50.000 de lei

Visul American a devenit realitate! Un parior inspirat e mai bogat cu peste 10.000 de euro, după ce a jucat 12 evenimente de peste Ocean, dintre care unul a fost meci de baseball!
27.06.2022 | 18:25
America tara tuturor posibilitatilor Si a sporturilor care ofera superbilete castigatoare de peste 50000 de lei
America, țara tuturor posibilităților. Și a sporturilor care oferă superbilete câștigătoare, de peste 50.000 de lei
ADVERTISEMENT

Deși este o perioadă cu puține evenimente în fotbalul european, acest lucru nu este valabil și peste Ocean. Competițiile  în desfășuare și oferta bogată de pariere aduc premii mari la Superbet. Un jucător extrem de inspirat a mizat pe 12 evenimente și a câștigat 53,607 RON. Câștigul a venit din campionatele Americii de Nord, din campionatele Americii de Sud, plus un meci din Major League Baseball.

Un parior inspirat a dat lovitura cu 12 evenimente de peste Ocean. Un meci de baseball a contribuit și el la premiul de peste 10.000 de euro

Miza aleasă n-a fost deloc una impresionantă. A riscat 29.70 de lei pe 12 evenimente pe care puțini ar fi îndrăznit să mizeze. De altfel, nici cei mai pasionați consumatori de sport nu au auzit de toate echipele care s-au regăsit pe biletul câștigător. Mai mult, toate meciurile au fost jucate pe live.

ADVERTISEMENT

Indiferent că alegi să mizezi pe super meciurile din Europa, pe partide cu formații mai puțin cunoscute sau chiar și pe alte sporturi, șansele de a obține un big win sunt colosale. Mai ales că există super bonusurile oferite de Superbet, de care poți să beneficiezi oricând! De altfel, și luna iunie este una plină de câștiguri la Superbet.

Bilet câștigător

Cea mai mare cotă de pe bilet a venit de la partida dintre Atletico Mineiro și Fortaleza, din etapa a 14-a a campionatul brazilian de fotbal. Gazdele s-au impus dramatic, scor 3-2, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+6. Noroc cu carul pentru pariorul nostru, care a avut cota 3,75 pentru „1 solist”.

ADVERTISEMENT

La polul opus, cea mai mică cotă de pe bilet, 1,25, a fost consemnată de două evenimente. Primul, un meci din USL League One, al treilea eșalon fotbalistic din Statele Unite ale Americii, care a avut pronostic „1 solist”, Greenville T. – Norther Colorado Hailstorm, încheiat 2-1.

Al doilea a fost un duel din Major League Baseball, cu același pronostic, „1 solist”, Atlanta adjudecându-și victoria în fața lui LA Dodgers, cu scorul de 5-3.

ADVERTISEMENT

Nu doar inspirația face diferența atunci când compui biletele. Ținte aminte că există super bonusurile oferite de Superbet, care îți măresc considerabil șansele să obții un „Big Win”. Recent, tot mai mulți pariori se bucură de câștiguri fabuloase.

Bilet câștigător

Victoria echipei lui David Beckham și-a pus și ea amprenta asupra marelui câștig

O cotă de 2,75 a venit din Major League Soccer. S-a jucat „1 solist” la Inter Miami – Minnesota United, iar gazdele s-au impus cu 2-1. Toate reușitele au venit în repriza secundă, iar echipa patronată de către David Beckham a marcat golul victoriei în minutul 90.

ADVERTISEMENT

Profită de super bonusurile oferite de Superbet, iar oportunitățile de a obține un premiu la fel de impresionant cresc considerabil. În ultima vreme, tot mai mulți pariori dau lovitura.

ADVERTISEMENT