Simona Halep

Americanii au analizat meciul Halep – Andreescu: „Simona este viitoare Hall of Famer, dar Bianca este favorită aici!”

27.10.2019 | 23:25
Americanii au analizat meciul Halep - Andreescu: „Simona este viitoare Hall of Famer, dar Bianca este favorită aici!”
Simona Halep, înainte de Turneul Campioanelor. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Americanii de la „tennis.com” au analizat meciul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu și o văd favorită pe jucătoarea canadiancă cu origini române. Campioana de la US Open și Indian Wells are un procentaj foarte bun în fața jucătoarelor din top 10 în acest an, iar recordul ei este de 8 victorii și o înfrângere.

Analiza americanilor înainte de duelul dintre Halep și Andreescu

Confruntarea dintre Simona Halep și Bianca Andreescu a fost analizat în cele mai mici detalii de jurnaliștii americani, care o văd pe jucătoarea din Canada favorită. Halep nu s-a mai întâlnit niciodată cu Bianca, disputa dintre cele două fiind o premieră. Andreescu are un serviciu puternic, ceea ce ar putea să îi creeze multe probleme Simonei, care a avut mai multe dureri la spate în timpul competițiilor de la Wuhan și de la Beijing.

„În timp ce românca poate lovi mingea în mod mai obișnuit decât Andreescu, totuși poate câștiga meciul în mai multe feluri. Dacă se află în zonă, Halep poate da lovitura în orice parte a terenului. Dacă nu este în cea mai bună formă, câștigătoarea de la Wimbledon are șansa de a-și depăși adversarii cu viteza și consecvența, ceea cea au transformat-o într-o jucătoare de elită. Andreescu este favorită, dar va trebui să joace cel mai bine pentru a o învinge pe Simona”, au scris americanii.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie

Andreescu va deveni din ce în ce mai bună

Bianca Andreescu a uimit pe toată lumeas în urma victoriilor sale la Indian Wells, US Open și la turneul de la Toronto, iar specialiștii din tenis se așteaptă ca jucătoarea în vârstă de doar 19 ani să devină un star mondial cât de curând. Bianca are o rată a victoriilor de 90,5 % în acest sezon, cea mai bună rată a succesului dintre toate jucătoarele de tenis. de cealaltă parte, Simona Halep are experiența de partea ei și știe cum să gestioneze un meci cu o adversară foarte dificilă.

Este a șasea participare consecutivă a Simonei Halep la Turneul Campioanelor, iar cea mai bună performanță obținută de româncă a fost o semifinală pierdută S=cu Serena Williams în 2014, după două seturi 6-3, 6-3.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani a împlinit Bianca Andreescu pe 16 iunie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri