Sporturi

Americanii, cuceriţi de Simona Halep! Românca a apărut pe coperta “Tennis Magazine”. Foto

28.04.2018 | 13:01
Americanii, cuceriţi de Simona Halep! Românca a apărut pe coperta
Simona Halep, apariţie surpriză pe coperta "Tennis Magazine"! Foto

După nenumărate apariţii în reviste foarte cunoscute, Simona Halep atrage din nou luminile reflectoarelor asupra sa.

Liderul mondial din WTA a apărut în premieră într-un pictorial pe coperta revistei Elle în numărul pentru luna mai, şi la scurt timp, cei de la Tennis Magazine au ales şi ei să promoveze imaginea celei mai bune tenismene din lume, în vederea French Open-ului, până la care mai este doar o lună.

Iubitorii sportului alb au prins drag de Simona Halep şi sunt complet îndreptăţiţi să o facă. Sportiva noastră este una dintre cele mai îndrăgite jucătoare din circuitul WTA, are alături unul dintre cei mai buni antrenori din tenis, iar anul trecut a fost la doar câteva lovituri câştigătoare depărtare de marele trofeu de la Roland Garros. În aceeaşi ipostază s-a aflat şi în 2014, când a fost învinsă în final de Maria Şarapova într-o partidă arbitrată de Kader Nouni.

Suporterii Simonei Halep, încântaţi

“Uite cine este, de asemenea, pe coperta Tennis Magazine! Când am citit articolul despre ea, voi recunoaște că am lăcrimat, pentru că tot ceea ce au scris despre ea este adevărat; inima ei, spiritul ei de luptă, bătăliile ei în plan mental. Vreau atât de mult ca ea să câștige un trofeu de Mare Şlem încât mă doare inima”, a scris pe Twitter un suporter al Simonei Halep, care a fost foarte încântat să-şi vadă favorita şi pe coperta Tennis Magazine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri