Sporturi

Americanii de la The New Yorker au făcut dezvăluiri importante despre Simona Halep. Psihologul a spus tot!

30.05.2019 | 13:55
Americanii de la The New Yorker au facut dezvaluiri importante despre Simona Halep Psihologul a spus tot
Simona Halep a făcut dezvăluiri importante într-un interviu acordat pentru The New Yorker

Simona Halep a făcut dezvăluiri importante într-un interviu acordat pentru The New Yorker. Simona Halep, locul trei WTA, fost lider mondial pentru 64 de săptămâni şi campioana en-titre de la Roland Garros 2019, a acordat de curând un interviu pentru The New Yorker, un interviu în care a făcut câteva dezvăluiri interesante. Darren Cahill şi psihologul Simonei, Castorri, au fost şi ei aduşi în prim plan pentru că ambii aju ajutat decisiv la transformarea sportivei noastre.

Psihologul Simonei Halep a vorbit despre problemele româncei

Simona a vorbit pe îndelete despre dificultăţile pe care le înfruntă un jucător profesionist de tenis, mai ales în plan mental. După conflictul pe care Simona l-a avut la Miami, în 2017, cu Darren Cahill, românca în vârstă de 27 de ani a început să lucreze cu psihologul Alexis Castorri, care a ajutat-o enorm în procesul de a înţelege exact ce se întâmplă în plan mental când se află pe terenul de tenis şi se confruntă atât cu adversarul din partea cealaltă a fielului, cât şi cu adversarii din capul ei.

“Înfrângerile obişnuiau să o urmărească”, a spus ea. Simona a explicat prin ce a trecut înainte de a-şi schimba mentalitatea: “Încrederea o construieşti în câteva zile şi o poţi pierde într-un singur minut. Ştii ce am descoperit despre mine când eram negativă? Nu am vrut să-mi creez niciodată aşteptări, iar pe urmă să fiu dezamăgită pentru că nu am fost în stare să reuşesc”, i-a spus Simonei jurnalistei The New Yorker, Louisa Thomas.

Simona Halep a făcut dezvăluiri importante într-un interviu acordat pentru The New Yorker

Simona Halep şi profesionalismul în muncă, o echipă formată dintotdeauna

Jurnalista americană a subliniat profesionalismul de care Simona a dat dovadă încă de când era adolescentă. “În fiecare zi mergea la sala de forţă, pentru că a înţeles că trebuie să compenseze prin forţă lipsa înălţimii. Când prietenii ei mergeau la petreceri, ea se ducea să se culce. Iar rezultatele nu au întârziat: a câştigat Roland Garrosul, la juniori, la vârsta de 17 ani, în 2008”, se arată în articolul The New Yorker.

Tags: