Sport

Americanii îl comemorează pe Kobe Bryant la Staples Center! Sabrina Ionescu, discurs în memoria fostului star. VIDEO

24.02.2020 | 19:07
Americanii il comemoreaza pe Kobe Bryant la Staples Center Sabrina Ionescu discurs in memoria fostului star VIDEO
ADVERTISEMENT

Americanii îl comemorează luni pe Kobe Bryant la Staples Center, la aproape o lună de la tragicul accident de elicopter în care a murit fostul mare baschetbalist, fiica sa Gianna și alte șapte persoane.

A Celebration of Life for Kobe and Gianna Bryant

Join us for A Celebration of Life for Kobe and Gianna Bryant.

Posted by Los Angeles Lakers on Monday, February 24, 2020

Americanii îl comemorează pe Kobe Bryant la Staples Center

Evenimentul în care americanii îl vor comemora pe Kobe Bryant va avea loc la Staples Center, sala unde își dispută partidele din NBA echipa Los Angeles Lakers, și va începe la ora locală 10:00, ora 20:00 în România.

ADVERTISEMENT

Soția lui Kobe Bryant a decis ca toate încasările acestui eveniment să fie donate unei fundații. Prețurile biletelor la această acțiune costă 224 de dolari, 112 dolari și 24,02 dolari, sume-simbol legate de numerele purtate de Kobe și Gianna pe teren și de data la care va avea loc evenimentul.

”E un privilegiu și o onoare că Sabrina participă la acest eveniment”

La eveniment a fost invitată de românca Sabrina Ionescu, unul dintre starurile baschetului american la nivel de colegiu. În vârstă de 22 de ani, ea va ține un discurs în memoria mentorului său, Kobe Bryant.

ADVERTISEMENT

”E un privilegiu și o onoare că Sabrina participă la acest eveniment”, a declarat Kelly Graves, antrenorea Sabrinei Ionescu la echipa Oregon Ducks.

LeBron James își plânge idolul

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Experţii legişti au identificat oficial trupul neînsufleţit al fostului baschetbalist.

ADVERTISEMENT

Superstarul echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a postat un  mesaj emoționant pe rețelele de socializare după moartea lui Kobe Bryant în care a promis să ducă mai departe moștenirea fostei vedete din NBA.

Pilotul Ara Zobayan încălcase flagrant mai multe reguli

Soția lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat și ea un  mesaj impresionant pe rețelele de socializare la câteva zile după ce și-a pierdut soțul și una dintre fiice în tragedia aviatică.

ADVERTISEMENT

Pilotul elicopterului Sikorsky S-76B care s-a prăbușit în 26 ianuarie 2020 în Calabasas, California, Ara Zobayan, a primit avertisment din partea Administrației Aviației Federale din SU în 2015, după ce încălcase flagrant mai multe reguli și zburase cu elicopterul în condiții de ceață densă.

ADVERTISEMENT