Simona Halep

Americanii o laudă pe Simona Halep înainte de US Open 2019: ”E cea mai bună jucătoare”

26.08.2019 | 15:16
Americanii o lauda pe Simona Halep inainte de US Open 2019 E cea mai buna jucatoare

Americanii o laudă pe Simona Halep înainte de începerea US Open 2019, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Românca va debuta marți la Flushing Meadows împotriva localnicei Nicole Gibbs, jucătoare venită din calificări și care ocupă locul 135 în clasamentul WTA. Campioana de la Wimbledon nu are puncte de apărat la turneul de la New York, după ce anul trecut a părăsit competiția încă din primul tur.

Americanii o laudă pe Simona Halep înainte de US Open 2019: ”Primește prea puțină atenție”

Jurnaliștii americani de la reputata revisă Sports Illustrated au făcut o analiză înainte de US Open 2019 și au avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep: ”La 27 de ani, Simona este cu un deceniu mai tânără decât Serena. Nu este exagerată sau nepotrivită în postările de pe social media. Are un stil subtil ce combină ofensiva cu defensiva și se mișcă excelent, dar nu va spulbera adversarele cu puterea ei”.

”Din aceste motive, românca primește foarte puțină atenție. Ceea ce este păcat, deoarece este extrem de profesionistă, de plăcută și a fost cea mai bună jucătoare din circuitul WTA în ultimii trei ani. Când Halep a câștigat Wimbledon în luna iulie și-a asigurat un loc în International Tennis Hall of Fame. Acum va încerca să câștige al doilea Grand Slam la rând”, au mai scris americanii.

Simona Halep în timpul unui antrenament înainte de începerea US Open 2019

Darren Cahill e alături de Halep la US Open

Deși este cap de serie numărul 4 la US Open 2019, bookmakerii consideră că Simona Halep este favorită să joace finala de pe cimentul american, ei considerând că ultimul act de la Wimbledon s-ar putea repeta și pe hard-ul de la New York. Turneul de la Flushing Meadows oferă de mulți ani cele mai mari premii, iar în acest an ajunge la cifre halucinante. Fondul total de premiere al turneului este de 57 de milioane de dolari, iar învingătorii vor încasa câte 3,85 milioane de dolari.

Partida Simona Halep – Nicole Gibbs, din primul tur de la US Open 2019, se va disputa marți, 27 august, în jurul orei 20:00, fiind a doua a zilei pe arena Louis Armstrong. Alături de campioana noastră se află și Darren Cahill, cel care ar putea reveni în funcția de antrenor al fostului lider mondial din circuitul WTA. Australianul crede că Simona are o șansă importantă să se impună la New York, deoarece nu are presiune și este relaxată.