Fotbal international

Salt Bae, videoclip viral cu Kylian Mbappe după scandalul de la Cupa Mondială: „A fost o noapte bună”. Video

Celebrul bucătar Nusret Gokce, aka Salt Bae, va fi interzis la următoarea Cupă Mondială, în 2026. Turcul a încălcat regulile FIFA, după ce şi-a făcut poze cu trofeul pe gazon.
26.12.2022 | 19:16
Salt Bae videoclip viral cu Kylian Mbappe dupa scandalul de la Cupa Mondiala A fost o noapte buna Video
Kylian Mbappe și Salt Bae, videoclip viral pe rețelele de socializare. Sursă foto: captură Twitter - @Footballhub.
ADVERTISEMENT
26-12-2022
17:24

Salt Bae, videoclip viral alături de Kylian Mbappe după scandalul de la Cupa Mondială

Celebrul chef, Nusret Gokce, cunoscut și ca Salt Bae, a încălcat regulile impuse de FIFA și s-a fotografiat cu trofeul Cupei Mondiale, la finalul meciului Argentina – Franța. Mai mult decât atât, cunoscutul bucătar turc l-a tras de mai multe ori de mână pe Messi pentru a face o fotografie. 

Totuși, pe rețelele de socializare a apărut un material video în care turcul apare alături de Kylian Mbappe. „A fost o noapte bună.  O plăcere să vin alături de omul meu”, au fost cuvintele golgheterului Cupei Mondiale din Qatar. 

„Întotdeauna”, a fost replica lui Salt Bae, care l-a pupat pe obraz pe Kylian Mbappe. În urma incidentelor din Qatar, Nusret Gokce a fost interzis la Cupa Mondială din 2026. 

23-12-2022
10:22

Salt Bae, interzis la Cupa Mondială din 2026!

A venit nota de plată pentru “chef-ul” Salt Bae, după ce a scandalizat o lume întreagă la finalul meciului Argentina – Franţa de la Cupa Mondială. Turcul şi-a făcut poze cu trofeul şi chiar l-a agasat pe Messi pentru a face poze cu starul argentinian. Daily Mirror scrie că a venit şi nota de plată. Celebrul “chef” va fi interzis la Cupa Mondială din 2026, după ce a încălcat regulamentele FIFA care impun ca doar campionii mondiali să atingă trofeul. 

23-12-2022
07:29

Walter Zenga este revoltat:”Mi-au spus că stadionul este sold-out”

Lista celor care au criticat show-ul făcut de Chef Salt Bae la festivitatea de premiere a Cupei Mondiale a fost completată și de legendarul portar italian Walter Zenga. 

Fostul internațional italian, actualmente antrenor, este stabilit în Dubai, și, după cum a declarat într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, și-a dorit să asiste la finală, însă nu a putut beneficia de un bilet.

”Nu m-au lăsat să particip la finala Campionatului Mondial. Mi-au spus că stadionul este sold-out, că toate biletele au fost vândute. Apoi îl vezi pe individul acela pe gazon, Salt Bae cu trofeul în mână”, a spus, revoltat, Zenga.

22-12-2022
18:43

Celebrul bucătar Nusret Gokce şi-a făcut poze cu trofeul Cupei Mondiale. FIFA a oferit o primă reacţie

A venit prima reacție din partea FIFA după ce bucătarul „Salt Bae” a intrat pe gazon la festivitatea de premiere a Cupei Mondiale, pozându-se cu jucătorii Argentinei și cu trofeul:

„Trofeul Cupei Mondiale FIFA poate fi atins și deținut doar de un grup foarte select de oameni, care include foști câștigători ai Cupei Mondiale FIFA și șefi de stat”.

„În urma unei analize, FIFA a stabilit modul în care persoanele au obținut acces nejustificat pe teren după ceremonia de închidere de pe stadionul Lusail din 18 decembrie. Se vor lua măsurile adecvate!”, se mai arată în comunicatul emis de FIFA.

Sărbătoarea de pe teren a jucătorilor Argentinei după ce au câștigat finala Cupei Mondiale cu Franța a fost întreruptă de mai multe ori de intervențiile celebrului bucătar Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae. Acesta a vrut să se fotografieze alături de campioni, dar și cu trofeul. O atitudine criticată vehement la acel moment. Și care are acum urmări.

 US Open Cup, competiție interzisă pentru ”Chef”-ul Salt Bae

Prieten cu președintele FIFA, Gianni Infantino, celebrul chef Salt Bae a avut acces la toate meciurile de la Cupa Mondială. Iar după încheierea marii finale a primit acceptul de a intra chiar și pe teren.

ADVERTISEMENT

El nu s-a mulțumit însă doar cu atât. Ci a insistat să imortalizeze momentul, în goana sa nebună după vizibilitate pe rețelele sociale. Chiar dacă, în imaginile apărute pe Twitter, se observă faptul că deranja.

Iar Messi l-a ignorat în mod repetat. Au fost însă și jucători care, cel mai probabil pentru a scăpa de insistențele acestuia, au acceptat să pozeze.

ADVERTISEMENT

Salt Bae a fost criticat și pentru că a încălcat regula FIFA privind trofeul Cupei Mondiale, pe care l-a atins şi cu care s-a fotografiat. Regulamentul spune că trofeul poate fi atins doar de anumite persoane.

”Fiind unul dintre cele mai recunoscute simboluri sportive din lume și o icoană neprețuită, Trofeul original al Cupei Mondiale FIFA poate fi atins și deținut doar de un grup foarte select de oameni , care include foști câștigători ai Cupei Mondiale FIFA și șefi de stat”, precizează FIFA.

ADVERTISEMENT

De altfel, acest lucru i-a fost reproșat lui Salt Bae inclusiv de către cei care au comentat pe contul său. ”Credeam că doar campionii mondiali pot atinge cupa. De ce o ţii şi de ce eşti pe teren?

Nu ar trebui să fii acolo. Acesta este momentul pentru jucătorii care au muncit din greu şi nu pentru celebrităţi să stea şi să-şi facă selfie-uri pentru propria promovare”, sunt câteva dintre mesajele primite de Salt Bae.

ADVERTISEMENT

Ei bine, acum, pentru a evita o astfel de situație, Salt Bae a primit interdicție la finala US Open Cup din 2023. Cea mai veche competiție de fotbal din America. Un semnal și în vederea viitoarei ediții a Cupei Mondiale, găzduită de SUA, Canada și Mexic.

ADVERTISEMENT