Sport

Americanii pun la cale o nouă lovitură financiară cu ajutorul lui Messi

Inter Miami pregătește lansarea unei linii de echipament care să dea peste cap toate recordurile de încasări din istoria MLS
04.05.2024 | 14:25
Americanii pun la cale o noua lovitura financiara cu ajutorul lui Messi
Inter Miami si Miami Dolphins vor avea o linie de echipament intr-o culoare comuna FOTO facebook
ADVERTISEMENT

Americanii se pricep să scoată bani din orice, iar prezența lui Messi la Inter Miami este exploatată corespunzător în acest sens, popularitatea sa fiind la cote dintre cele mai ridicate. Messi are un sezon excelent în MLS, primul în care Inter Miami speră la titlul de campioană.

Inter Miami și Miami Dolphins vor avea o linie de echipament cu o culoare comună

Inter Miami pune la cale o nouă lovitură financiară, prin lansarea unei linii inedite de echipament, care va avea culorile formației de fotbal american Miami Dolphins, într-o nuanță acvatică..

ADVERTISEMENT

Bleacher Report a postat zilele trecute o fotografie cu modelul al treilea de echipament al lui Inter Miami, despre care s-a aflat că adidas îl va trimite distribuitorilor la sfârșitul lunii iunie.

Tricourile vor fi puse în vânzare în iulie, la timp pentru Cupa Ligii la fotbal și pentru meciurile din cantonamentul de pregătire al celor de la Miami Dolphins.

ADVERTISEMENT

Cel de-al treilea tricou, care se alătură tricourilor roz și negru, aduce un omagiu celor de la Dolphins și va fi de culoare aqua cu ornamente portocalii. Miami Dolphins este una dintre cele mai populare echipe de fotbal American, chiar dacă n-a mai câștigat Super Bowl-ul de peste 50 de ani.

Apariție noului tricou se preconizează că el va fi un succes colosal pentru fanii din sudul Floridei, mulți dintre ei fiind fani și ai echipei de fotbal, Inter Miami, și ai celei de fotbal american, Miami Dolphins.

ADVERTISEMENT

Prin lansarea acestui echipament se vrea și o modalitate pentru echipe de a face promovare încrucișată pentru bazele lor de fani, precum și atragerea altor suporteri în aceste asociații.

Inter Miami a bătut recordul de vânzări de tricouri din istoria MLS

Ambele echipe pot profita, de asemenea, de Messimania. Tricoul roz cu numărul 10 al lui Lionel Messi de la Inter Miami a devenit cel mai vândut tricou din 2023, în doar 45 de minute de la lansarea lui  pe MLSStore.com, site-ul de vânzare cu amănuntul al ligii americane.

ADVERTISEMENT

Tot vara trecută el a devenit cel mai vândut tricou din istoria MLSStore.com în numai trei zile. Inter Miami a stabilit, de asemenea, recordul de vânzări și de venituri, din toate timpurile, pe MLSStore.com, în sezonul trecut, deși a fost aproape de coada clasamentului în cea mai mare parte a anului.

O latură financiară importantă poate avea și transferul lui Di Maria la Inter Miami. Messi l-a cerut pe acesta lângă el, colegul său de la naționala Argentinei fiind la final de contract cu Benfica.

ADVERTISEMENT
Tags: