Sporturi

Americanii s-au enervat după ce Simona Halep – Karolina Pliskova a dispărut de pe TV! „Sunteți o televiziune oribilă”

10.02.2019 | 16:55
Americanii sau enervat dupa ce Simona Halep  Karolina Pliskova a disparut de pe TV Sunteti o televiziune oribila

Postul de televiziune TennisChannel transmite în SUA meciurile de la Fed Cup și Cupa Davis. Postul TV a transmis în direct primele două seturi ale meciului Simona Halep – Karolina Pliskova, câștigat de sportiva noastră în trei seturi. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicaţia de mai jos.

Totuși, setul decisiv nu s-a mai văzut pe TV în SUA, TennicChannel preferând să transmită meciul Franței din Cupa Davis. A fost momentul când telespectatorii au răbufnit și s-au îndreptat direct către conturile de Twitter pentru a-și scrie furia.

Vezi reacțiile în galeria foto de mai sus!

Americanii s-au enervat după ce Simona Halep – Karolina Pliskova

„Televiziune oribilă, TennisChannel! În acest moment e un meci grozav între Halep și Pliskova pe final, iar voi transmiteți setul secund de la Franța”

„De ce TennisChannel consideră o idee bună să ne arate setul 2 din Tsonga – Hebert, când Simona Halep și Karolina Pliskova sunt 2-2 în decisiv?”

„TC, schimbați înapoi pe Halep – Pliskova până nu se termină”

„De ce această modificare TennisChannel? Dacă telespectatorii au urmărit până acum Halep – Pliskova, de ce ați schimbat pe meciul Franței?”

„Am înțeles să muți la meciul de la Montpellier atunci când se încheia primul set, dar să rămâi acolo când în paralel joacă fostul număr 1 mondial din WTA mi se pare misterios”

„Arătați Halep cu Pliskova, TennisChannel”

Halep a făcut 2-1 pentru România la Fed Cup

Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova pentru a șaptea oară în carieră și a făcut 2-1 pentru România în confruntarea cu Cehia din Grupa Mondială 1 de la Fed Cup. Dacă și Mihaela Buzărnescu se va impune în meciul său de duminică, atunci România se va califica în semifinalele competiției, acolo unde nu a mai ajuns din 1973.

Putem da o mare lovitură prin eliminarea Cehiei, de 11 ori câștigătoare la Fed Cup.

Tags: