Life

Americanu din La Bloc s-a operat pe inimă! Nici nu a avut bani să plătească intervenția: „Mi-a salvat viața un prieten”

Americanu din La Bloc, operat pe inimă și nici nu a avut bani să plătească intervenția. Acesta a spus că un prieten i-a salvat viața.
15.03.2023 | 07:43
Americanu din La Bloc sa operat pe inima Nici nu a avut bani sa plateasca interventia Mia salvat viata un prieten
Americanu din La Bloc, operat pe inimă. Foto: Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Americanul din La Bloc a fost operat pe inimă, și nici măcar nu a avut bani să își plătească intervenția. Celebrul actor a recunoscut că un prieten i a salvat viața și a împrumutat bani.

Americanu din La Bloc, operat pe inimă

Problemele de sănătate au început pentru Americanu din La Bloc anul trecut, după cum a spus acesta în podcastul lui Cătălin Măruță, iar acesta a fost nevoit să se opereze pe inimă.

ADVERTISEMENT

Emil Mitrache a recunoscut că a descoperit problemele pentru care s-a operat pe inimă pur și simplu întâmplător, după ce a văzut că avea aorta mărită, iar niște analize au arătat faptul că era nevoie de o intervenție chirurgicală.

Actorul din serialul La Bloc chiar a spus că este un criminal tăcut această boală și că putea să moară în orice minut dacă aorta se rupe.

ADVERTISEMENT

„Am avut o intervenție pe cord deschis. Fac acum un an. Și dacă nu descopeream întâmplător, nu mai stăteam de vorbă la ora asta. Am descoperit întâmplător, da.

Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize. Nu aveam nimic. Ăsta este criminalul tăcut.. Nu te doare… Decât se rupe și într-un minut ai murit”, a declarat Emil Mitache, la podcastul La Măruță.

ADVERTISEMENT

Americanu din La Bloc nu a avut banii necesari pentru a se opera pe inimă

Emil Mitrache a mărturisit și că nu a avut bani pentru această a fi operat pe inimă, care costă în jur de 10-12.000 de euro. Dar un prieten a venit în ajutorul lui și i-a dat cu împrumut banii necesari.

Americanu din La Bloc spunea că acel prieten i-a salvat viața, pentru că altfel nu avea cum să plătească operația pe cord, care a fost una complicată și a durat opt ore.

ADVERTISEMENT

„Păi de la 10.000-12.000 de euro ( n.r.- este prețul operației de inimă). Mi-a salvat viața un prieten de-al meu, mi-a zis: „Du-te, îți plătesc eu!”.

A durat operația aproape 8 ore, numai până îți face legăturile să-ți schimbe circulația sângelului printr-un aparat…”, a mai adăugat actorul.

ADVERTISEMENT