“Americanul” Cociş! Cum a fost fotografiat mijlocaşul

Jucator in America, Razvan Cocis s-a intors in tara, in vacanta. Din fericire pentru multi dintre fanii de la echipa nationala, care l-au contestat in trecut, mijlocasul nu a fost convocat la lot si...
07.12.2014 | 13:18
Americanul Cocis Cum a fost fotografiat mijlocasul
ADVERTISEMENT

Jucator in America, Razvan Cocis s-a intors in tara, in vacanta. Din fericire pentru multi dintre fanii de la echipa nationala, care l-au contestat in trecut, mijlocasul nu a fost convocat la lot si de sotie… la o partida de cumpraturi in mall.

La 31 de ani, Razvan Cocis a luat o decizie foarte interesanta cu privire la cariera sa. Astfel, fostul international a semnat cu formatia Chicago Fire. O decizie care a avut acoperire din punct de vedere financiar si care l-a scos din circuitul echipei nationale, acolo unde, spre disperarea fanilor, mijlocasul era preferatul lui Victor Piturca. Chiar daca a avut foarte multi contestatari, Cocis a reusit sa stranga 50 de selectii la selectionata tricolora, insa acum a preferat banii americanilor. Poate si pentru a le asigura copiilor lui un viitor fara probleme, fotbalistul a acceptat sa mearga peste Ocean, intr-un fotbal exotic.

Cei doi indragostiti s-au plimbat prin centrul comercial
Cei doi indragostiti s-au plimbat prin centrul comercial

Si-a luat sotia si juniorii si a plecat in mall
Iar Cocis are o familie de care trebuie sa fie mandru. Aflat in tara, fotbalistul si-a luat sotia, dar si cei doi copii, iar cu totii au mers la mall cu un dublu scop. Cumparaturi si relaxare. Daca Oana, nevasta mijlocasului, l-a tinut in brate pe fiul cel mic, fotbalistul a impins caruciorul in care se afla baietelul cel mare.

Cocis s-a uitat minute in sir la pantofi pentru copiii lui
Cocis s-a uitat minute in sir la pantofi pentru copiii lui

Pentru inceput, paparazzii CANCAN .ro l-au filmat pe fotbalist si pe cei dragi lui cand  au intrat intr-un magazin cu incaltaminte pentru copii, acolo unde el si sotia nu s-au putut hotari asupra modelelor potrivite pentru juniorii lor, astfel ca, familia Cocis a avut urmatoarea oprire la o cafenea, locatie in care s-a facut planul de atac. In ciuda timpului destul de lung pe care l-au petrecut printre rafturi, cei doi copii au stat foarte linistiti.

Cocis si sotia sa au facut o scurta pauza la o cafenea
Cocis si sotia sa au facut o scurta pauza la o cafenea

“Testul Cooper” prin mall

 

Cocis a impins caruciorul in care se afla fiul cel mare, iar sotia lui l-a tinut pe cel mic in brate
Cocis a impins caruciorul in care se afla fiul cel mare, iar sotia lui l-a tinut pe cel mic in brate

Cu mina unui om relaxat, semn ca aventura americana merge foarte bine, fostul jucator al Univerisitatii Cluj a cutreierat galeriile centrului comercial, un fel de “Testul Cooper” pentru barbati.

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Tags: