Amestecul din două ingrediente care te scapă de coşuri şi puncte negre

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 09:00
Amestecul din două ingrediente care te scapă de coşuri şi puncte negre

Dacă acneea îţi dă bătăi de cap sau dacă nu reuşeşti să scapi de punctele negre, în ciuda tuturor eforturilor pe care le faci, azi îţi propunem o variantă naturală de tratament, care promite să dea rezultate vizibile, într-un timp foarte scurt – amestecul de miere şi scorţişoară.
Tot ce trebuie să faci pentru a obţine acest amestec este să combini părţi egale de miere cu scorţişoară. Aşadar, la o lingură de miere, adaugă o lingură de scorţişoară. Aceste cantităţi sunt suficiente pentru o aplicare. Amestecă bine ingredientele, până când vei obţine o pastă groasă. Această pastă se aplică pe zonele cu probleme, coşuri sau puncte negre, se lasă 5-10 minute să acţioneze şi se îndepărtează cu apă călduţă din abundenţă, potrivit unica.ro.

Dacă scorţişoara este eficientă în stoparea bacteriilor care cauzează acneea, mierea calmează pielea şi o hidratează. Împreună, aceste două ingrediente banale reuşesc să facă minuni chiar şi pentru tenul sensibil.

Sursa:Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×