Fotbal intern

AMFB: „CSA Steaua ar merita în Liga 3”. Ce spune de ieșirea nervoasă a lui Talpan

22.06.2018 | 23:03
AMFB ar fi vrut și CSA Steaua în Liga a 3-a

Președintele AMFB, Marian Lumânare, este de părere că cele două echipe care au dus o luptă acerbă pentru promovarea în Liga 3 ar merita amândouă promovarea în ligi superioare.

„CSA Steaua, alături de Academia Rapid, e o echipă care merită cu prisosinţă să joace mai sus. Nu mă hazardez când fac afirmaţia că Academia Rapid ar merita să meargă la Liga 2. Dar CSA Steaua ar face faţă la Liga 3 şi ar face faţă cu succes. Vă spun la modul cel mai sincer”, a declarat Marian Lumânare.

Președintele AMFB, despre ieșirea nervoasă a juristului CSA Steaua: „Domnul Talpan este un tip mai vocal”

Președintele AMFB a vorbit și despre scandalul în care a fost protagonist juristul CSA Steaua, Florin Talpan, nemulțumit de faptul că forul care conduce Liga 4 i-a respins memoriul legat de cei cinci fotbalişti de la Academia Rapid: „Într-adevăr, domnul Talpan este un tip mai vocal, care îşi apară până la urmă clubul. Face tot ceea ce îi stă în putere ca să obţină pentru clubul dumnealui un anumit avantaj, ca să zic aşa. Eu înţeleg şi clubul CSA Steaua. Dânşii au venit ca să mergem noi la FRF şi să facem tot posibilul ca să meargă la Liga 3. Noi nu putem să facem decât cel mult lobby la FRF, nu putem să facem o solicitare oficială aşa cum a apărut în media”, a mai spus Lumânare.

Florin Talpan i-a acuzat pe cei de la Academia Rapid că nu aveau dreptul să-i legitimeze pe Niculae, Maftei, Voicu, Vlada şi Goge, dar memoriile sale au rămas fără rezultat.

Tags: