Fotbal intern

AMFB l-a reclamat pe Florin Talpan la comandantul clubului Steaua: „Vrem să știm în numele cui a vorbit! Înțelegem că a ratat promovarea doi ani la rând”

20.05.2020 | 21:48
AMFB la reclamat pe Florin Talpan la comandantul clubului Steaua Vrem sa stim in numele cui a vorbit Intelegem ca a ratat promovarea doi ani la rand
AMFB l-a reclamat pe Florin Talpan la comandantul clubului Steaua: „Vrem să știm în numele cui a vorbit! Înțelegem că a ratat promovarea doi ani la rând”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a fost reclamat de către AMFB la comandantul clubului, acesta fiind enervat din cauza declarațiilor făcute de colonel.

AMFB l-a reclamat pe Florin Talpan la comandantul clubului Steaua

Marian Lumînare, președintele AMFB, l-a reclamat pe Florin Talpan la comandantul clubului Steaua, după ce juristul CSA Steaua a vorbit în numele clubului armatei.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte amabil cu Florin Talpan și consider că i-am stat la dispoziție cu tot ce a fost nevoie atunci când m-a căutat. M-a sunat și i-am explicat foarte clar că nu pot să opresc în acest moment campionatul așa cum dorește dânsul.

Tot dă exemplul promovării în Liga a doua a echipei domnului Mititelu, dar în cazul lui FCU a fost o altă problemă. Acolo toate echipele au dorit înghețarea campionatului și nu au avut nimic de obiectat față de promovarea oltenilor.

ADVERTISEMENT

În plus, Șoimii Lipova, echipa de pe locul doi a recunoscut superioritatea lui FCU și a cerut și ea ca oltenii să fie declarați promovați”, a spus Marian Lumînare pentru prosport.ro.

Solicitarea președintelui AMFB către comandantul CSA Steaua. Sursă foto: prosport.ro
Solicitarea președintelui AMFB către comandantul CSA Steaua. Sursă foto: prosport.ro

„În numele cui a vorbit domnul Talpan?”

„Eu îl consider pe domnul comandant un om foarte respectos și sunt sigur că o să ne răspundă la solicitare, dar toul are o limită.

ADVERTISEMENT

Vrem să știm și noi în numele cui a vorbit domnul Talpan în direct la Digi Sport? A vorbit în numele lui? Sau a vorbit în numele clubului Steaua?

Consider că, deși nu m-a atacat pe mine, totuși a adus mari prejudicii de imagine AMFB-ului. Îi putem pune la dispoziție toate chitanțele, dar vreau să ne demonstreze domnul Talpan și ce interes ascuns avem noi? Ce vrea domnul Talpan să fac eu?”, a continuat președintele AMFB.

ADVERTISEMENT

„Cum să opresc eu campionatul acum când echipele din spatele Stelei doresc să jucăm acest play-off? Poate peste câteva zile situația se va îmbunătăți, iar noi suntem obligați să epuizăm toate variantele posibile pentru ca această competiție să fie reluată.

Eu îi înțeleg pe cei de la Steaua că au ratat doi ani la rând promovarea, dar prefer să nu mai comentez nimic.  Noi nu putem să facem ca cei din Suceava, iar noi ne dorim să se promoveze doar pe teren”, a încheiat Marian Lumînare.

ADVERTISEMENT