Life

Ami a fost confirmată cu Covid-19. Care este starea de sănătate a artistei

05.04.2021 | 20:16
Ami a fost confirmata cu Covid19 Care este starea de sanatate a artistei
ADVERTISEMENT

Ami a fost confirmată cu Covid-19. Vă spunem mai jos care este starea de sănătate a artistei, după cum chiar ea a povestit.

Anunțul a fost făcut de cântăreață pe pagina sa de Instagram. Aceasta a dorit să le explice fanilor care este motivul pentru care a lipsit din mediul online în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Ami a povestit prin ce a trecut într-un mod amuzant. Ea a explicat că a avut o formă ușoară a bolii provocate de virus și a reușit să scape de el într-un timp relativ scurt și cu ușurință.

Ami a fost confirmată cu Covid-19. Care este starea de sănătate a artistei

„Vin cu știrile din ultima perioadă, în care am lipsit cu desăvârșire din lumea palpitantă a online-ului. Am fost confirmată cu Covid-19. Cum? Rămâne o enigmă,” a scris cântăreața pe Instagram

ADVERTISEMENT

„În urma unor simptome acute de chef de nimic îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind pozitiv. Am zis ”ce super”. Experiența mea cu acest intrus neinvitat în organismul meu n-a fost deloc problematică (stați liniștiți că nu-l laud și nici aplaud), dar să zicem că a fost blând cu mine. O fi zis ”asta e mică și a dracu, îi dau o doză conform gabaritului, că altfel mă bate.” A știut el ce a știut! Norocul meu!” a povestit ea.

Simptomele artistei nu au fost unele severe: „cele mai prezente simptome au fost de ușoară oboseală, chef de dormit, stat, lenevit, trândăvit, tolănit și alte corespondente. M-am și întrebat ”sigur ești tu, covidule?”. Mda, dacă așa au zis cele trei teste făcute. Nu puteam să vin eu să le contrazic”.

ADVERTISEMENT

„Totuși, cred că am fost infectată cu ”tulpina piticului de grădină”. Așa că am trecut la atac pozitivă, i-am râs în nas cu nasul înfundat, i-am administrat tratamentul de expulzare și dus a fost”, a explicat Ami.

Ea a precizat că a scăpat de virus: „a dispărut rapid și eficient. Cele trei teste au ieșit de data asta negativ. iar eu mă declar cel mai ușor caz de virus care cred că v-a fost prezentat”.

ADVERTISEMENT

Artista a adăugat că, lăsând la o parte abordarea amuzantă cu care a dorit să relateze acest episod, situația este una serioasă. Ea a precizat că sunt mult prea mediatizate cazurile de boală severă cauzate de virus, iar acest lucru induce panică, acesta fiind și motivul povestirii haioase a cazului ei.

ADVERTISEMENT