Life

Ami a intrat în izolare, după ce colegii ei au fost confirmați pozitiv coronavirus! Artista de la Antena 1 a publicat rezultatul testului

22.06.2020 | 08:45
Ami a intrat in izolare dupa ce colegii ei au fost confirmati pozitiv coronavirus Artista de la Antena 1 a publicat rezultatul testului
ADVERTISEMENT

Cântăreața Ami de la ”Te cunosoc de undeva!” a scris pe rețeaua de socializare că a intrat în izolare împreună cu prietenul ei, Bobo, patrupedul pe care îl are în grijă.

Artista a făcut testul coronavirus, iar rezultatul a fost negativ. Chiar și așa, Ami a intrat în izolare alături pentru siguranța tuturor.

ADVERTISEMENT

Ami se numără printre vedetele de la Antena 1 care au intrat în contact cu Marcel Pavel și celelalte vedete testate pozitiv coronavirus.

Ami, în izolare după ce colegii de la ”Te cunosc de undeva” au fost testați pozitiv

Vedeta TV se află în izolare la domiciliu, alături de Bobo, cățelușul ei, chiar dacă rezultatul testului a ieșit negativ.

ADVERTISEMENT

Ami a anunțat pe rețeaua de socializare că nu este infectată cu noul coronavirus, însă a ales să nu intre în contact cu alte persoane în această perioadă.

Amintim că și lui Marcel Pavel i s-a greșit testul de două ori, în primă fază ieșind negativ cu noul COVID-19. 

ADVERTISEMENT

„Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ.

Însă, gândul meu este alături de colegii mei de la ”Te cunosc de undeva!” care au fost testați pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU!

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat?. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă gândul meu este alături de colegii mei de la @tecunoscdeundeva.oficial care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo ❤️

A post shared by A M I ?O F F I C I A L (@ami_official_insta) on

Pupici de la mine si Bobo”, a transmis Ami.

Cântăreața Nico, și ea în izolare

De asemenea, Nico, fostă concurentă ”Te cunosc de undeva”, Antena 1, a intrat în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus.

Pagina de Facebook a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti a anunțat că un spectacol care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă a fost suspendat, după ce solista Nico și-a anulat toate evenimentele pentru următoarea perioadă.

” Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată.

” Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni.

Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ.”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Vedetele Antena 1, testate pozitiv

Printre vedetele testate pozitiv se numără Alina Pușcaș, Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, dar și Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT