Fotbal intern

Prezență VIP la amicalul celor de la CFR Cluj. Elevii lui Conceicao au jucat în fața președintelui Marian Copilu. Galerie foto exclusivă!

Prezenta VIP la amicalul celor de la CFR Cluj Elevii lui Conceicao au jucat in fata presedintelui Marian Copilu Galerie foto exclusiva
Marian Copilu a stat de vorbă cu Dan Alexa la pauza meciului CFR Cluj - Vorskla Poltava

CFR Cluj a avut parte de o audiență specială la amicalul disputat în Antalya, în compania celor de la Vorskla Poltava. Sosit miercuri dimineața în Turcia, președintele executiv al clubului din Gruia, Marian Copilu, a asistat la partida disputată în compania formației ucrainene.

Marian Copilu a fost adus de la aeroport de oficialul clubului, Daniel Stanciu, și a asistat de pe bancă la amicalul cu Vorskla. Președintele lui CFR Cluj a stat la meci alături de veteranul Ovidiu Hoban și de directorul sportiv, Bogdan Mara. În pauza partidei, Copilu a stat de vorbă mai multe minute cu antrenorul celor de la Dunărea Călărași, Dan Alexa. VEZI GALERIE FOTO

Marian Copilu, prezent la amicalul dintre CFR Cluj și Vorskla Poltava

Marian Copilu a fost unul dintre actorii principali ai telenovelei de la CFR Cluj. El a plecat după demiterea lui Edi Iordănescu, dar a fost repus în funcție de omul cu banii din Gruia, Neluțu Varga. Readucerea lui Copilu la începutul lunii octombrie, anunțată în exclusivitate de FANATIK, a însemnat înlăturarea de la club a fostului președinte Iuliu Mureșan. Odată cu întoarcerea lui Copilu, la CFR Cluj au venit Bogdan Mara și Daniel Stanciu.

Copilu este un conducător apreciat de veteranii din lotul lui Conceicao. De altfel, el i-a și vizitat pe fotbaliștii campioanei înainte de meciul cu Astra Giurgiu, câștigat în deplasare de CFR Cluj, când încă nu fusese „reînscăunat”. George Țucudean a susținut că oficialul le-a purtat noroc: „Oamenii care au făcut performanță trebuie să fie alături de club. Domnul Copilu ne-a purtat noroc, am câștigat! Marian este un băiat extraordinar, a fost omul dintre conducere și echipă. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a ne simți fotbaliști”, a spus golgeterul României, după meciul cu Astra.

Amicalul dintre Vorskla Poltava și CFR Cluj s-a terminat cu scorul de 0-0. Pentru trupa din Gruia urmează acum amicalul cu FC Zurich, din 18 ianuarie.