Carousel hot news

VIDEO. FC U Craiova a făcut spectacol la ultimul amical. Elevii lui Napoli au zdobit un viitor adversar din campionat!

FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, îşi continuă seria partidelor amicale pe care leii din Bănie le dispută înainte de startul campionatului din Liga 4. Astfel că, miercuri elevii...
Autor: Daniel Vlad | 03.08.2017 | 10:45

FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, îşi continuă seria partidelor amicale pe care leii din Bănie le dispută înainte de startul campionatului din Liga 4. Astfel că, miercuri elevii lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu s-au deplasat la Segarcea, acolo unde au câştigat fără drept de apel jocul cu echipa din localitate.

Alb-albaştrii au dominat disputa din primul până în ultimul minut, iar scorul final a fost de 6-0. Pentru FC U Craiova au reuşit să marcheze, Bălan 3, Cârstea 2 şi Stochiţoiu 1.

Amical FC U. Peluza Sud 97 a făcut spectacol

La jocul de la Segarcea au făcut deplasarea şi aproximativ 1.500 de fani din Bănie. Aceştia au cântat pe toată durata meciului, iar atmosfera s-a înscins atunci când în mijlocul ultraşilor a venit cel mai iubit jucător al echipei, căpitanul Andrei Preda. Ce poreclit de către suporteri Gogoaşă a dat tonul scandărilor şi cântecelor, dar ultraşii nu au uitat nici de rivalii de la CS U.

AMICAL FC U. Oltenii au invins Segarcea cu 6-0 (2)AMICAL FC U. Oltenii au invins Segarcea cu 6-0 (3)

La meci a fost prezent şi fostul jucător al formaţiei FC Universitatea Craiova, Florin Şoavă, cel care a fost la un pas să se califice cu FC U în 2009 în cupele europene.

Următorul meci al echipei FC U Craiova 1948 o să aibă loc sâmbătă, de la 0ra 18;00, la baza de lângă aeroportul din Craiova acolo unde oltenii o să îşi dipsute şi primele meciuri din campionat. Însă Adrian Mititelu aşteaptă în continuare răspunsul autorităţilor locale pentru a afla dacă echpa sa poate să joace pe stadionul Extensiv.

VIDEO. Jucătorii lui FC U salută galeria!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!