Fotbal intern

VIDEO+FOTO. Spectacol în tribune şi pe teren la amicalul lui FC U de la Horezu!

FC Universitatea  Craiova a lipsit din fotbalul românesc, iar acest lucru l-au simţit din plin suporterii din Peluza Sud 97. Astfel, ultraşii din Bănie nu pierd nici o ocazie, fie că e vorba de...
27.07.2017 | 14:11
VIDEOFOTO Spectacol in tribune si pe teren la amicalul lui FC U de la Horezu

FC Universitatea  Craiova a lipsit din fotbalul românesc, iar acest lucru l-au simţit din plin suporterii din Peluza Sud 97. Astfel, ultraşii din Bănie nu pierd nici o ocazie, fie că e vorba de prezenţa la antrenamente sau la meciurile amicale, să îşi arate dragostea faţă de Ştiinţa.

Peste 1.000 de fani ai lui FCU au asistat la meciul amical susţinut de echipa Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu de la Horezu. Partida s-a terminat la egalitate, 2-2, dar oltenii din Bănie au avut din greu de tras în acest joc, deoarece gazdele au condus la pauză cu scorul de 2-0.

20293064_1383267985125478_8516992480680423089_n

Amical FCU!. Elevii lui Napoli au revenit după pauză!

Însă, după pauză fotbaliştii lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu au reuşit să întoarcă rezultatul prin golurile înscrise de Ionescu şi Bălan, oar pe final au marcat chiar şi golul de 3-2, dar acesta a fost anulat de brigata de arbitri locală pe motiv de ofsaid. La rândul lor, în tribune fanii din Peluza Sud 97 au cântat tot meciul şi u făcut un adevărat spectacol, dar nu au uitat nici de rivalii de la Sezione, cei care susţin proiectul CS U al lui Mihai Rotaru. Ultraşii veniţi din Bănie le-au transmis acestora următorul mesaj: “Bilete gratuite, sandwich-uri şi apă primite la urcare, voi sunteţi băieţii care plătesc avioane şi autocare”

Capture

FOTO: Andrei Ionuţ Mustatea

Napoli a fost asaltat de fani!

La finalul partiei mai mulí fani ai clubului FC U Craiova 1948 l-au oprit pe Nicilo Napoli pentru mai mjlte fotografii, dar au ţinut să îi mulţumească acestuia pentu faptul că nu a întors spatele echipei lui Adrian Mititelu şi a acceptat să îi e acesteia o mână de ajutor chiar şi în Liga 4.

Capture

VIDEO. HOREZU-FC U CRAIOVA