Fotbal intern

VIDEO. Budescu, one-man SHOW! Steaua şi-a găsit noul magician

Marţi, de la ora 19:00, Steaua a întâlnit formaţia Waasland-Beveren, într-un meci amical disputat în stagiul de pregătire din Olanda, iar formaţia pregătită de Nicolae Dică a făcut show....
05.07.2017 | 00:06
VIDEO Budescu oneman SHOW Steaua sia gasit noul magician
ADVERTISEMENT

Marţi, de la ora 19:00, Steaua a întâlnit formaţia Waasland-Beveren, într-un meci amical disputat în stagiul de pregătire din Olanda, iar formaţia pregătită de Nicolae Dică a făcut show. “Roş-albaştrii” s-au impus cu 3-0, iar golurile au fost înscrie de Budescu ’28 ’72 şi William De Amorim  ’51.

Deşi a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică în această pauză competiţională, Constantin Budescu a reuşit să se impună în primul unsprezece la Steaua şi a înscris patru goluri în tricoul “roş-albastru” în meciurile amicale disputate în stagiul de pregătire din Olanda. 

ADVERTISEMENT

VEZI MAI JOS VIDEO ŞI LIVE TEXT DE LA PARTIDA STEAUA-WAASLAND BEVEREN

Min. 90. Final.

Min. 81. Filip intră în locul lui Larie.

Min. 79. Pleaşcă şi Tudorie au intrat, iar Momcilovic şi Bălaşa au ieşit.

Min. 77. Jakolis îl înlocuieşte pe De Amorim.

Min. 75. Budescu şi Pintilii sunt înlocuiţi de Achim şi Mihalcea.

Min. 72. Constantin Budescu a reuşit “dubla” după o fază senzaţională. Mijlocaşul transferat de la Astra a pătruns în careu, a dat mingea peste un adversar, şutează puternic din apropierea careului mic, iar portarul nu a avut nicio şansă.

Min. 67. Grecu este înlocuit de Man.

*Momcilovic evoluează în repriza a doua pe postul de fundaş dreapta, iar Tănase este vârf împins.

Min. 64. Stăncioiu îl înlocuieşte pe Niţă.

Min. 58. Ovidiu Popescu îl înlocuieşte pe Teixeira.

Min. 57. Filipe Teixeira este şi el foarte aproape de gol, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 51. William De Amorim majorează diferenţa. Florin Tănase şutează, portarul celor de la Waasland Beveren respinge în faţă, iar balonul ajunge la William De Amorim care înscrie fără probleme.

Min. 46. Dică a făcut două modificări! A ieşit Enache şi a intrat Morais, a ieşit Gnohere şi a intrat Tănase.

ADVERTISEMENT

Min. 46. A început a doua repriză.

Min. 45. Pauză.

Min. 35. Budescu este foarte aproape de a face dubla, îl lobează pe portarul advers, dar mingea loveşte transfersala.

Min. 27. Steaua a deschis scorul prin golul lui Constantin Budescu. Mijlocaşul ofensiv transferat de Steaua de la Astra Giurgiu a înscris cel de-al treilea gol în tricoul Stelei. Budescu trimite un şut plasat din interiorul careului de 16 metri, din pasa lui Grecu.

Min. 21. O nouă ocazie pentru Steaua. Constantin Budescu trimite puţin pe lângă poartă.

Min. 20. De Amorim a avut o ocazie uriaşă, dar trimite slab din şase metri şi portarul a reţinut fără probleme.

ADVERTISEMENT

Min. 10. Steaua domină partida. Jucătorii lui Nicolae Dică au fost periculoşi la o lovitură de colţ, dar nu au reuşit să înscrie.

Min. 1. A început partida

Nicolae Dica va trimite, în acest meci, următoarea formulă de start:

Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Momcilovic – Pintilii (cpt), Teixeira – Grecu, Budescu, De Amorim – Gnohere.

Rezerve: Stăncioiu, Niga – Simion, Filip, Tudorie, Tănase, Pleaşcă, Jakolis, Mihalcea, Achim, Junior Morais, Ovidiu Popescu, Benzar, Man.

Amical LIVE VIDEO Steaua-Beveren. FCSB, meci fara spectatori cu o echipa din Belgia

…………………………………….

Steaua dispută al treilea amical al verii împotriva echipei din prima ligă belgiană, Waasland-Beveren, de la ora 19:00, în localitatea Doorwerth. Spre deosebire de ultimul meci de pregătire, 1-1 cu Oleksandria, fanii nu vor avea acces.

ADVERTISEMENT

Amicale Steaua. Motivul pentru care meciul Stelei va fi fără spectatori este unul ciudat şi are legătura cu rivalii de la Dinamo. Olandezii se tem de noi incidente, precum cele dintre suporterii lui Dinamo şi fanii lui NEC Nijmegen de la “dubla” din 2008 din turul 1. Atunci, fanii români şi cei olandezi s-au bătut cu scaune şi torţe.

Amicale Steaua. O victorie şi un egal pentru roş-albaştrii până acum

Amicale Steaua. Organizatorii nu vor să îşi asume responsabilitatea pentru securitatea spectatorilor şi au decis ca ultimele două meciuri amicale să se dispute fără spectatori. În primele două meciuri de pregătire, Steaua a reuşit o victorie cu 7-0 împotriva echipei Team Regio Arnhem şi au încheiat la egalitate, 1-1 cu Oleksandria.

Amicale Steaua. Ultimul amical al Stelei în Olanda va avea loc pe data de 7 iulie când echipa lui Dică va juca împotriva unei alte formaţii din prima ligă belgiană, Oostende. După acest meci, FCSB se întoarce în ţară, sezonul din Liga 1 fiind reluat pe 14 iulie.

ADVERTISEMENT
Tags: