STEAUA-OOSTENDE 0-2. Apărarea e PRAF înainte de startul sezonului!

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
08/07/2017, 00:04
STEAUA-OOSTENDE 0-2. Apărarea e PRAF înainte de startul sezonului! GALERIE FOTO

Steaua a pierdut ultimul amical înainte de starul sezonului, 0-2 împotriva celor de la Oostende. Echipa de primă ligă din Belgia a beneficiat de eliminarea lui Pintilii, căpitanul roş-albaştrilor din acest meci de verificare văzând roşu direct pentru un faul dur la centrul terenului. Apoi belgienii au deschis scorul imediat, prin Cyriac, cu largul concurs al lui Niţă, pentru ca în final să îşi majoreze avantajul prin Lombaerts. Marele semn de întrebare pentru Dică rămâne apărarea, mai ales că Enache s-a şi accidentat şi a devenit incert pentru startul de sezon.

Min. 90 – Final de meci.

Min. 88 – GOOOL OOSTENDE! Belgienii îşi măresc avantajul prin Lombaerts!

Min. 79 – SCHIMBARE Au ieşit Junior Morais şi Budescu , a intrat de Amorim Şi Grecu

Min. 71 – SCHIMBARE  A ieşit Man, a intrat Pleaşcă

 Min. 66 – GOOOL OOSTENDE: 0-1. Belgienii au deschis scorul, prin Cyriac, după o gafă a lui Niţă. 

Min. 60 – SCHIMBARE. A ieşit Gnohere, a intrat Alibec. Este primul meci al verii pentru atacantul roş-albaştrilor

Min. 51 – SCHIMBARE. A ieşit Enache – accidentat, a intrat Momcilovic

 Min. 50 – Enache s-a accidentat la o acţiune de atac a belgienilor şi nu a mai putut continua. În locul lui va intra, ca fundaş dreapta, Momcilovic.

Min. 48 – Budescu a şutat înşelător, puţin pe lângă poartă.

Min. 33: Pintilii este eliminat! Mijlocaşul roş-albaştrilor primeşte roşu direct după un fault comis undeva la jumătatea terenului.

min.28: Ocazie SteauaEnache şutează, balonul trece pe lângă poartă.
min.10:Florin Tănase a rămas întins pe gazon după un duel în careul belgienilor şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Mijlocaşul şi-a revenit

Echipa de start a Stelei

STEAUA: Fl. Niţă – Enache, Bălaşa, Larie, J. Morais – Ov. Popescu, Pintilii – D. Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere.

Rezerve: Stăncioiu, Niga – Simion, Alibec, L. Filip, Al. Tudorie, M. Pleaşcă, Momcilovic, Jakolis, Vl. Mihalcea, Vl. Achim, Benzar, Teixeira, R. Grecu, De Amorim.

Antrenor: Nicolae Dică

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

AMICAL STEAUA-OOSTENDE LIVE VIDEO. Echipa antrenată de Nicolae Dică va juca ultimul amical din cadrul cantonamentului din Olanda, în faţa celor de la Oostende, de la ora 19:00.

AMICAL STEAUA-OOSTENDE LIVE VIDEO. Vicecampionii sunt neînvinşi în amicalele disputate în această perioadă de pregătire, la fel şi CFR Cluj, care nu au fost bătuţi în partidele de pregătire. După 7-0 cu Team Regio, 1-1 cu Oleksandria şi 3-0 cu Beveren, “roş-albaştrii” caută acum ultima victorie din cantonament.

AMICAL STEAUA-OOSTENDE LIVE VIDEO. Alibec s-a refăcut

AMICAL STEAUA-OOSTENDE LIVE VIDEO. Accidentat la echipa naţională, unde fusese convocat pentru dubla cu Polonia, din preliminariile CM 2018, şi amicalul cu Chile, Denis Alibec poate reveni în echipă în acest ultim test al cantonamentului, înainte de revenirea în ţară. “Probabil voi juca 20 de minute în amicalul de mâine. Am reintrat în normal la antrenamente, a anunţat atacantul în cadrul unei conferinţe de presă.

Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×