Carousel hot news

CS U Craiova a ajuns la al treilea eşec în Austria. Devis Mangia şi Mateiu sunt încrezători

CS Universitatea Craiova susţine un stagiu de pregătire în Austria, iar formaţia pregătită de Devis Mangia nu a obţinut nicio victorie în ele trei amicale disputate. Antrenorul formaţiei CS...
02.07.2017 | 12:03
CS U Craiova a ajuns la al treilea eşec în Austria. Devis Mangia şi Mateiu sunt încrezători
ADVERTISEMENT

CS Universitatea Craiova susţine un stagiu de pregătire în Austria, iar formaţia pregătită de Devis Mangia nu a obţinut nicio victorie în ele trei amicale disputate. Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia. a vorbit după eşecul din meciul amical cu Ufa, scor 1-2.

CS Universitatea Craiova are trei înfrângeri, dar şi o victorie contra austriacilor de la Schwaz, echipă din Liga 3, scor 5-0, atunci când Devis Mangia a trimis pe teren rezervele.

ADVERTISEMENT

Avertisment de la antrenorul echipei CS Universitatea Craiova

“Este normal să nu fim încă la sută la sută, deoarece încă lucrăm mult, iar jucătorii sunt puţin obosiţi. Concluzia este că trebuie să muncim în continuare. Un aspect pozitiv este acela că jucătorii încearcă foarte mult, muncesc foarte mult, însă este clar că trebuie să mai lucrăm, să devenim mai buni şi să jucăm mai mult ca o echipă“, a spus Mangia.

Alexandru Mateiu a vorbit şi el despre meciul amical cu UFA. Mijlocaşul formaţiei CS Universitatea Craiova susţine că oltenii pregătiţi de Devis Mangia au dominat adversarii.

ADVERTISEMENT

“Am făcut un meci bun, am dominat adversarii, am pasat mai mult decît ei, am presat, dar ei au dat două centrări şi două goluri”, a spus Alexandru Mateiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri