Fotbal international

Video. Ronaldo, două goluri în prelungiri cu Egipt. Anglia a învins Olanda la Amsterdam. Super show în Franţa – Columbia! Vezi toate golurile

Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru echipa naţională a Portugaliei în meciul cu Egipt. Anglia a câştigat cu Olanda, la limită, în timp ce francezii au fost învinşi de Columbia, deşi au condus cu 2-0.
23.03.2018 | 23:57
Video Ronaldo doua goluri in prelungiri cu Egipt Anglia a invins Olanda la Amsterdam Super show in Franta  Columbia Vezi toate golurile
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:00 / Cristiano Ronaldo a marcat din nou o “dublă” şi Portugalia se impune cu 2-1, datorită a două goluri venite în prelungirile partidei. Ronaldo a ajuns la 19 goluri înscrise în ultimele 9 meciuri şi a urcat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor all time la echipa naţională cu 81 de goluri înscrise pentru lusitani.

VEZI VIDEO:


UPDATE, ora 23:55/ Franţa a pierdut cu 3-2 partida amicală cu naţionala Columbiei, deşii fotbaliştii din Hexagon au condus cu 2-0. Sud-americanii au marcat golul decisiv în minutul 85 prin Quintero, cel care a transformat o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

 


UPDATE, ora 23:45/ Anglia a câştigat cu 1-0 partida disputată în Olanda, după un gol marcate de Jesse Lingard în repriza secundă. Cristiano Ronaldo a egalat în minutul 90+3 al partidei cu Egipt.  Franţa şi Columbia se află în continuare la egalitate, 2-2.


UPDATE, ora 23:25/ Columbia a egalat, 2-2, în partida cu Franţa, după ce Luis Muriel şi Radamel Falcao au marcat în minutele 25 şi 62. James Rodriguez  a pasat decisiv la ambele reuşite ale formaţiei sud-americane. VEZI AICI GOLURILE

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:10/  Mohamed Salah continuă sezonul excelent de la Liverpool şi a reuşit să marcheze şi în poarta Portugaliei. Naţionala africană conduce cu 1-0, la fel cum şi Franţa se află în avantaj, 2-1, împotriva reprezentativei Columbiei.

UPDATE, ora 22:00/ Cristiano Ronaldo şi Mohamed Salah sunt titulari în partida dintre Portugalia şi Egipt- VEZI AICI MECIUL- . Didier Deschampfs a ales să înceapă din primul minut cu Griezmann, Mbappe şi Giroud partida amicală cu Columbia – VEZI AICI DUELUL-.

ADVERTISEMENT

Franţa: Lloris- Sidibe, Varane, Umtiti, Digne- Mbappe, Kante, Matuidi, Lemar- Griezmann, Giroud

Columbia: Ospina – Arias, Sanchez, Mina, Fabra – Uribe, Sanchez, Aguilar – James Rodriguez – Muriel, Falcao


UPDATE, ora 21:45/ Turcia, echipa pregătită de Mircea Lucescu, a câştigat cu 1-0, duelul cu Irlanda, într-un meci amical decis de reuşita lui Mehmet Topal de la Fenerbahce. Olanda – Anglia se joacă în acest moment – VEZI AICI MECIUL – în timp ce partida dintre Columbia şi Franţa va începe de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Olanda: Zoet, de Ligt, de Vrij, van Dijk, Hateboer, Wijnaldum, Strootman, Van Aanholt, Promes, Depay, Dost.

Rezerve: Cillessen, Til, Ake, van de Beek, de Roon, Berghuis, Propper, Weghorst, Babel, Vilhena, Fosu-Mensah, Kluivert.

Anglia: Pickford, Trippier, Walker, Stones, Gomez, Rose, Oxlade-Chamberlain, Henderson, Sterling, Rashford, Lingard.

Rezerve: Hart, Butland, Dier, Mawson, Maguire, Tarkowski, Livermore, Young, Cook, Alli, Vardy, Lallana, Welbeck, Pope.

UPDATE, ora 20:55/ Ungaria este condusă cu 3-1 de reprezentativa Kazakhstan, într-o partidă amicală disputată la Budapesta.

UPDATE, ora 19:50 / Brazilia a învins-o pe Rusia, scor 3-0, graţie golurilor marcate de Miranda, Paulinho şi Coutinho. VEZI GOLURILE AICI. De la ora 19:30, selecţionata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, joacă împotriva Irlandei.


UPDATE, ora 17:42 / Au fost anunţate formaţiile de start la amicalul Rusia – Brazilia. Tite, selecţionerul sud-americanilor, foloseşte cel mai bun “11” posibil al momentului. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Rusia: Akinfeev – Kudriaşov, Kutepov, Granat – Kombarov, Golovin, Gluşakov, Zobnin, Samedov – Miranchuk, Smolov

Brazilia: Alisson – Alves, Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho, Casemiro, Coutinho – Costa, Jesus, Willan


Cu trei luni înainte de startul Campionatului Mondial, echipele naţionale calificate la turneul final încep ultimele teste. Vineri este prima zi din seria de meciuri de verificare pentru selecţionatele care vor lua parte la competiţia din Rusia.

Brazilia va testa atmosfera din Rusia, cu un meci amical juca împotriva ţării gazdă a Mondialului, de la ora 18:30. Un alt punct de atracţie este amicalul Olanda – Anglia, de la ora 21:45, gazdele ratând prezenţa la turneul final după 16 ani.

Ronaldo vs Salah

Portugalia – Egipt, partidă programată de la ora 21:45 şi care se va disputa la Zurich, este duelul dintre Cristiano Ronaldo şi Mohamed Salah, cei doi fotbalişti reuşind să marcheze câte patru goluri în weekend-ul trecut pentru Real Madrid, respectiv Liverpool. Un alt amical de interes este Franţa – Columbia, care se va disputa de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT
Tags: