Sport

Amicale vara 2022. Petrolul, remiză împotriva Chindiei. Chipciu, primele goluri pentru Universitatea Cluj

Până la startul sezonului 2022-2023 din Superligă echipele au început pregătirile. Ce meciuri amicale joacă FCSB, CFR Cluj, U Craiova şi Rapid în această vară.
08.07.2022 | 21:45
Amicale vara 2022 Petrolul remiza impotriva Chindiei Chipciu primele goluri pentru Universitatea Cluj
Formațiile Petrolul Ploiești și Chindia Târgoviște au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat la Strejnic. Sursă foto: fcpetrolul.ro
ADVERTISEMENT
09-07-2022
11:05

Petrolul, egal în amicalul împotriva Chindiei

Formațiile Petrolul Ploiești și Chindia Târgoviște au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat la Strejnic. Prahovenii au deschis scorul prin Ivanovski (45), dâmbovițenii reușind egalarea prin Mihaiu (72).

Petrolul: Avram (Moroz 65) – Meijers, Tamaș (Olaru 73), Huja (Horj 73) – Pashov (Borța 73), Cebotaru (Seto 65), Dumitriu (Jair 73), Țicu (Velisar 73) – Cioiu (Bratu 46), Ivanovski (Măzărache 65), Grozav (Tucaliuc 73). Antrenor: Nicolae Constantin.

Chindia: Moldovan – Căpușă, Celea, Boldor, Dumitrașcu – Passaglia, Dulca – Neguț, Chamed, Popadiuc – Atanase. Rezerve: Căbuz – Dinu, Ioniță, Riza, Vorobjovas, Petre, Mihaiu, Jipa, Șerban, Cherchez, Zamfir. Antrenor: Adrian Mihalcea.

O altă nouă promovată în SuperLiga, Universitatea Cluj, a învins, cu scorul de 4-1, echipa Minaur Baia Mare. Golurile pentru trupa lui Erik Lincar au fost reușite de Bălan (16), Chipciu (27, 53) și Pițian (76).

Clujenii au început meciul în următoarea formulă de echipă: Gorcea – Romeo, Ispas, Ilie, Briceag – Pires, Filip – Remacle, Tescan, Chipciu – Bălan. În repriza secundă au mai jucat Baravykas, Bic, Ely Fernandes și Pițian.

Formația UTA Arad a învins-o pe Ripensia Timișoara, scor 2-1, într-o partidă de pregătire desfășurată la Sânnicolau Mic. Echipa din Liga 2 a deschis scorul prin Călin (20), dar arădenii au revenit prin golurile reușite de Benga (39) și Miculescu (42).

08-07-2022
21:04

FC Argeș – CS Mioveni 2-2, în derby-ul Argeșului

FC Argeș și CS Mioveni au terminat la egalitate 2-2 meciul amical disputat, vineri, pe stadionul din Trivale. Prima repriză a fost controlată de echipa ”oaspete”, CS Mioveni.

Albert Voinea și Ștefan Blănaru au marcat în mai puțon de 25 de minute pentru trupa lui Alexandru Pelici. FC Argeș a revenit după pauză prin reușitele lui Andreas Calcan și Diogo Viana.

Înaintea amicalului a avut loc o partidă între legendele clubului FC Argeș și legendele României. ”Veteranii tricolori” s-au impus cu 3-0 prin golurile marcate de Sorin Frunză, Lucian Sânmărtean și Marius Chițu.

08-07-2022
19:37

Egal amical între Farul și CSA Steaua

Farul Constanța și CSA Steaua au terminat remiză meciul test disputat le Ovidiu, scor 1-1. Cu această ocazie ”marinarii” și-au prezentat noul echipament oficial pentru sezonul 2022/2023 al SuperLigii.

Trupa din Ghencea a deschis scorul încă din prima repriză prin Chunchukov, care a finalizat simplu o centrare ideală a lui Adi Popa.

La scurt timp după startul reprizei a doua Vlad Morar a restabilit egalitatea cu o execuție de atacant. Foștii dinamoviști, Morar și Gabi Torje, au fost titulari în garnitura lui Gică Hagi.

08-07-2022
13:36

FC U Craiova a surclasat-o pe CSM Slatina

Marius Croitoru și FC U Craiova au încheiat en fanfare perioada de pregătire dinaintea startului noii ediții a SuperLigii. Oltenii s-au impus cu scorul de 5-0 în ultimul meci test, disputat în compania formației CSM Slatina.

Compagno a deschis scorul cu nou promovata în eșalonul secund, în minutul 19 din penalty, stabilind și scorul pauzei.

În actul secund au mai înscris Bahassa (min. 50), din nou Compagno (58), și Claudiu Bălan care a semnat și el o dublă în minutele 64, din lovitură de la 11 metri, și 71. 

07-07-2022
16:12

Laszlo Balint își face praf jucătorii după primul eșec amical al verii

După două victorii și o remiză, în cantonamentul din Austria, Universitatea Craiova a pierdut primul meci test 2-3 cu WSG Tirol. Antrenorul Laszlo Balint dă vine, voalat și nu prea, pe mentalitatea fotbalistului român care nu duce până la capăt o treabă începută.

”Sunt total nemulțumit de prima repriză, pe toate aspectele. Interpretare tactică, dar mai ales atitudine, acolo s-a făcut diferența. Tirol a știu ce a vrut , noj foarte apatici.

Am discutat la pauză cu băieții, a existat reacție, dar nu suficient. Din punct de vedere al exprimării, prima repriză este un etalon despre cu NU trebuie să fim.

E important și acest eșec, pentru că din eșecuri trebuie să învățăm, și este un semnal de alarmă pentru noi toți, pentru că avem un debut de sezon foarte dificil”, a concluzionat Laszlo Balint după meciul cu elvețienii de la Tirol.

 

”Am întâlnit un adversar bun, dar în prima repriză nu am jucat absolut nimic, dar repriza a doua meritam mai mult. Ne-am pregătit foarte bine și abia așteptăm primul meci cu Sepsi, dar va fi greu”, a completat Ștefan Baiaram.

06-07-2022
10:38

Petrolul rămâne neînvinsă în amicale

Petrolul și Farul au fost adversare într-un meci amical, la Buftea. Partida a fost câștigată de „lupii galbeni”, scor 2-1. Nou-promovata este neînvinsă până acum în pregătiri.

Golurile echipei lui Nae Constantin au fost marcate de Gicu Grozav (3) și de Mario Bratu (48), în timp ce pentru formația pregătită de Gică Hagi a înscris Vlad Morar (78).

02-07-2022
17:25

Victorie pentru Steaua în primul amical al verii, contra lui FC Argeș

Divizionara secundă Steaua a câștigat cu 1-0 meciul disputat la Curtea de Argeș în compania celor de la FC Argeș. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de Dragoș Nicolae în minutul 63.

În această perioadă roș-albaștrii se antrenează la baza de pregătire proprie, iar în perioada 11-22 iulie vor efectua un stagiu de pregătire centralizată în Bulgaria.

Înainte de a trece Dunărea, fotbaliștii lui Daniel Oprița vor mai juca un meci test, pe 8 iulie, la Ovidiu, cu Farul Constanța. Chiar meciul de prezentare pentru echipa lui Hagi.

01-07-2022
18:25

U Cluj nu se regăsește în amicale. FC U Craiova 1948, primul succes

Cantonată în Austria, la fel ca multe alte echipe din Superliga, U Cluj a ajuns la trei înfrângeri la rând în meciurile amicale. Ultimul eșec al nou-promovatei, cu NK Osijek, scor 0-1. Golul croaților a fost marcat de Kristijan Lovric, în actul secund, din penalty.

  • U Cluj – repriza I: Gorcea – Romeo, Ispas, Pițian, Pîrvulescu – Pires, Filip, Bic – Fernandes, Tescan, Haită
  • U Cluj – repriza II: Brănescu – Baravykas, Pițian, Ilie, Briceag – Pires, Filip, Remacle – Chipciu, Tescan, Fernandes

„Șepcile roșii” au mai jucat două meciuri de verificare în această vară, 0-1 cu TSV Hartberg și 0-2 cu FK Napredak Krusevac.

În ceea ce o privește pe FC U Craiova 1948, noua echipă a lui Marius Croitoru a învins-o cu 1-0 pe divizionara secundă din Austria, Admira Wacker. A fost primul succes al oltenilor în această vară. Alb-albaștrii au mai jucat în pregătiri cu Kapfenberger SV 1919 (3-3) și AEK Larnaca (1-2). 

  • FC U Craiova 1948, primul „11”: R. Popa – Negru, Paramatti, Duarte, Blidar – D. Albu, Marquet – Sidibe, Croitoru Jr, Raicea – Bălan

Marius Croitoru l-a debutat și pe atacantul francez Yassine Bahassa (30 de ani), prezentat astăzi de FC U Craiova 1948.

01-07-2022
12:39

Rapid a câștigat primul amical din această vară

Rapid a obținut primul succes din cadrul stagiului de pregătire din Austria. Echipa lui Adrian Mutu s-a impus cu 2-1 în fața lui MKS Cracovia, echipă care a terminat pe locul 9 în Polonia și la care joacă românii Hanca, Ghiță și Râpă, dar și brazilianul Rivaldinho.

Alb-vișiniii au reușit să întoarcă rezultatul, deși la pauză au fost conduși cu 0-1.

Formula de start a Rapidului în meciul cu MKS Cracovia: Drăghia – J. Morais, Crepulja, Albu, Fl. Ștefan – Ciobanu, Kait – Sefer, R. Moise, R. Ilie – V. Costache. În repriza a doua, Adrian Mutu i-a scos pe Drăghia, Sefer, Moise, Ștefan, Albu și Costache, iar în locul lor au fost trimiși pe teren Horațiu Moldovan, Pănoiu, Grigore, Vojtus, Iacob și Belu.

Modificările făcute de tehnicianul giuleștenilor au schimbat tabela de marcaj. Ștefan Pănoiu (56) și Jakob Vojtus (70) au marcat golurile victoriei Rapidului, în timp ce reușita polonezilor i-a aparținut lui Florian Loshaj (24).

În Austria, giuleștenii vor mai disputa doar două meciuri de verificare, pe 2 iulie, cu Lask Linz, și pe 5 iulie, cu Slavia Praga.

29-06-2022
19:40

Universitatea Craiova a terminat la egalitate amicalul cu Qarabag

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, 1-1, cel de-al doilea meci amical din cantonamentul austriac, susținut împotriva echipei Qarabag din Azerbaidjan.

Azerii au deschis scorul în minutul 16 prin Ozobic, oltenii restabilind egalitatea în minutul 36 după reușita lui Andrei Ivan. Vezi golurile AICI.

Antrenorul Laszlo Balint a început meciul în următoarea formulă de echipă: 13. Pigliacelli – 18. Vlădoiu, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu (cpt.), 8. Mateiu, 14. Crețu, 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. Ivan, 20. Markovic.

Rezerve au fost: 1. Lazar, 31. Rusu – 33. Căpățînă, 25. Găman, 5. Vătăjelu, 35. Sala, 16. Nistor, 10. Vînă, 32. Benga, 7. Cîmpanu, 19. Koljic, 36. Brășfăleanu, 37. Danciu, 29. Conte. 

29-06-2022
19:31

FC Voluntari a reușit scorul zilei în amicalele de miercuri, 29 iunie

Zi plină de amicale pentru echipele din Liga 1 care pregătesc noul sezon ce va începe pe 16 iulie. Performera a fost FC Voluntari, care a învins cu 12-0 pe LKS Orleta Kielce, o formație ce activează în ligile inferioare din Polonia. „Eroul” ilfovenilor a fost George Merloi, cu patru goluri marcate, dar nici Adam Nemec nu s-a făcut de rușine cu o dublă.

Petrolul a învins cu 2-1 pe Al-Markhiya (Qatar) prin golurile lui Grozav și Cioiu, FC Hermannstadt a trecut cu 2-1 de FK Zira (Azerbaidjan), iar Chindia a bătut-o pe FK Csikszereda cu 1-0 (gol Neguț).

În schimb, nou promovata U Cluj a suferit o nouă înfrângere în cantonamentul din Austria, 0-1 în fața echipei locale Hartberg.

 

29-06-2022
17:58

Rapid, eșec la limită în primul meci test al verii

Trupa lui Adrian Mutu a pierdut primul meci amical al acestei veri 2-3 cu St Polten, divizionara secundă din Austria.

Gazdele au condus cu 2-0, dar giuleștenii au găsit resursele necesare pentru a restabili egalitatea până la finalul primei reprize. Florin Ștefan (min. 37) și Ștefan Pănoiu (43), au punctat pentru Rapid.

În repriza a doua cei doi antrenori au început sarabanda schimbărilor pentru a vedea cât mai mulți fotbaliști la joc. Austriecii au mai înscris o dată și meciul s-a terminat 3-2 pentru St Polten.

Următorul meci de verificare al giuleștenilor este programat vineri, 1 iulie, cu MSK Cracovia.

29-06-2022
17:57

FC U Craiova a pierdut amicalul cu AEK Larnaca

Echipa antrenată de Marius Croitoru, FC U Craiova, rămâne fără victorie în stagiul de pregătire pe care îl efectuează în Austria.

Oltenii au pierdut, azi, jocul cu AEK Larnaca, vicecampioana Ciprului. Prima repriză s-a încheiat cu adversara oltenilor în avantaj minim 1-0, Faraj reușind să deschidă scorul în minutul 45.

Imediat după reluare Gabi Enache a restabilit egalitatea (min. 48), dar ciprioții au punctat încă o dată până la finalul jocului, în minutul 73, prin Naum.

29-06-2022
17:44

Farul Constanța, remiză albă cu CS Mioveni

Farul Constanța a disputat în această după amiază al doilea meci test din această vară. Adversara ”marinarilor” a fost CS Mioveni, parteneră de întrecere și în Liga 1.

Meciul s-a disputat la stadionul din Ghimbav și s-a terminat nedecis 0-0. Pentru ambele bănci tehnice a fost un bun prilej de a-i urmări la joc pe fotbaliștii noi veniți în cele două garnituri.

În precedentul meci test Farul Constanța s-a impus cu scorul de 3-1 în disputa cu divizionara secundă FC Brașov.

29-06-2022
11:27

Farul a învins cu 3-1 pe FC Brașov în primul amical al verii

Farul Constanța a câștigat cu 3-1 primul meci amical al verii, disputat la Ghimbav în fața divizionarei secunde FC Brașov. Golurile echipei constănțene au fost marcate de David Kiki (min. 19), Ionuț Cojocaru (min. 53) și Alexi Pitu (min. 87), în timp ce pentru brașoveni a punctat Vlad Mihalcea (min. 67).

Gică Hagi a început partida cu un prim „11” experimental, avându-i în componență pe Buzbuchi – Mboko, Bîrzu, Popescu, Kiki – Banu, Artean, Boboc, Malama, R. Ion – Petru. Pe parcursul jocului, au mai fost folosiți Mușat, Mladen, Larie, Borza, Grosu, Nedelcu, Doukoure, Grameni, Mazilu, Moldoveanu, Cojocaru și Pitu.

În continuarea cantonamentului pe care-l efectuează la Brașov, Farul va mai juca încă 3 meciuri de verificare, cu CS Mioveni, FK Csikszereda și Chindia.

27-06-2022
19:08

FC U Craiova a condus la pauză, dar a remizat cu modesta Kapfenberger

Marius Croitoru a debutat pe banca echipei FC U Craiova cu un semieșec în cantonamentul din Austria. Oltenii au terminat la egalitate 3-3 cu Kapfenberger SV 1919, deși la cabine au intrat în avantaj 3-1.

Compagno a deschis repede scorul, în minutul 4 și a semnat dubla după mai puțin de 20 de minute scurse din meci. Austriecii au redus din diferență în minutul 40, dar ultimul cuvânt al primei reprize l-au avut tot elevii lui Marius Croitoru care au mai punctat odată prin Chițu (min. 41).

Schimbările efectuate în repriza a doua nu au fost cele mai inspirate pentru noul tehnician al celor de la FC U Craiova. Oltenii nu doar că nu au mai înscris, dar au și încasat două goluri în ultimele 15 minute.  

27-06-2022
17:44

Cosmin Matei s-a adaptat perfect la Sepsi. A dat o dublă în victoria 4-0 cu ȚSKA Sofia

Sepsi Sfântu Gheorghe a obținut a doua victorie în cantonamentul din Austria. După succesul la limită 1-0 cu Legia Varșovia, trupa lui Cristiano Bergodi a surclasat cu 4-0 vicecampioana Bulgariei ȚSKA Sofia.

Cosmin Matei a deschis repede scorul (min. 4), iar Branislav Ninaj a dublat avantajul secuilor în minutul 8. Fostul dinamovist și-a desăvârșit evoluția marcând din nou înaintea finalului primei reprize.

Actul secund a fost mai sărac în reușite, singurul gol fiind reușit de Cătălin Golofca în minutul 71. Ultimul meci test al celor de la Sepsi în stagiul din Austria este programat joi, 30 iunie, în compania formației Karlsruher.

26-06-2022
16:09

Universitatea Craiova, succes la scor cu Arminia Bielefeld

Echipa Universitatea Craiova, aflată la primul meci amical sub comanda antrenorului Laszlo Balint, a învins formația Arminia Bielefeld, recent retrogradată din Bundesliga, scor 4-1, în stagiul de pregătire din Austria.

Golurile oltenilor au fost marcate de Ivan (4 – penalty), Markovic (52, 60) și Roguljic (81), în timp ce pentru nemți a punctat Gebauer (73).

 

Laszlo Balint a început meciul în următoarea formulă de echipă: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu – Mateiu, Vînă – Gustavo, Baiaram, Ivan – Koljic. Pe banca de rezerve s-au aflat Lazar, Căpățînă, Găman, Bancu, Sala, Nistor, Al. Crețu, Roguljic, Cîmpanu, Markovic, Brășfăleanu, Danciu.

25-06-2022
18:24

CFR Cluj, victorie în amical cu Hajduk Split

Campioana României, CFR Cluj, a obținut o nouă victorie în cantonamentul din Austria, acolo unde au învins într-un meci amical, scor 2-0, echipa croată Hajduk Split.

Golurile ardelenilor au fost reușite de Deac (39 – penalty) și Manea (41). Pentru formația lui Dan Petrescu este a patra victorie din tot atâtea partide, dar de remarcat este golaverajul impresionant: 8-0.

Clujenii au început meciul în următoarea formulă de echipă: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora – Boateng, Cvek – Deac, Vito, Petrila – Debeljuh. Pe banca de rezerve s-au aflat Pânzariu, Gal, Hoban, Bălan, Sacko, Gîdea, Betancor, Itu.

 

Echipa FC Hermannstadt a învins, într-un meci amical disputat în Turcia, scor 2-0, formația FC SHkupi, campioana Macedoniei de Nord. Golurile învingătorilor au fost marcate de Paraschiv (25, 43).

Antrenorul Marius Măldărășanu a început partida în următoarea formulă de echipă: Pop – Butean, Bejan, Issah, Opruț – Sota, Baba – Iancu, Balaure, Popescu – Paraschiv. În repriza secundă a fost rulat întregul lot.

Într-un alt amical, echipa FC Botoșani a fost întrecută de formația FK Qarabag din Azerbaidjan, scor 0-4. Antrenorul Mihai Teja a început partida cu Pap – Patache, Moescu, Șeroni, Dragu – Florescu, Obedeanu, Târcoveanu – Tisdell, Roman, Petkvoski. 

25-06-2022
16:21

FCU Craiova 1948 și-a stabilit meciurile amicale din Austria

Echipa FCU Craiova 1948 va disputa patru meciuri amicale în stagiul de pregătire din Austria.

Programul amicalelor pentru elevii lui Marius Croitoru este următorul:

  • 27 iunie – Kapfenberger SV 1919 (ora 18:30)
  • 29 iunie – AEK Larnaca (ora 18:30)
  • 1 iulie – FC Admira Wacker (ora 18:00)
  • 4 iulie – Kisvarda FC (ora 18:30)
25-06-2022
12:38

FC Voluntari a făcut instrucție cu Concordia

Echipa FC Voluntari a învins, pe teren propriu, scor 4-0, formația Concordia Chiajna din Liga 2.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ricardinho (26), Nemec (28), A. Munteanu (58) și Merloi (60, penalty). Antrenorul Liviu Ciobotariu a început meciul în următoarea formulă de echipă: Vâlceanu (Rîmniceanu 30) – Ricardinho, Achim, Ploieșteanu, Al. Vlad – Caesar, Tavares, Răduț – Florea, Fulop, Nemec.

În repriza secundă au mai evoluat: M. Popa, Costin, L. Coman, Matricardi, Andreș, Roșu, Rață, Merloi, Lopes, A. Ilie, A. Munteanu, A. Stan, F. Bălan, Voican, Borțoneanu, Abrudan.

Într-un alt meci amical, disputat la Tărlungeni, formația Chindia Târgoviște a remizat cu CS Mioveni, scor 0-0.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Ioniță, Dumitrașcu – Șerban, Dulca, Vorobjobas, Popadiuc – Atanase, Cherchez. În repriza a doua au evoluat: Moldovan, Aquilon, C. Dinu, Dima, Riza, Șerban, Passaglia, Zamfir, Jipa, Chamed, Petre. Antrenor: Adrian Mihalcea.

CS Mioveni: Popescu – Rădescu, Garutti, Scarlatache, Balaur, Șerbanică – Toma, Vereș – Buziuc, Rusu, Blănaru (Dat 35). În repriza a doua, antrenorul Alexandru Pelici i-a mai folosit pe Croitoru, Oancea, Panait, Iacob, Trif, Coșereanu, Voinea și Dumitru.

24-06-2022
18:17

CFR Cluj a învins cu 1-0 pe Partizan Belgrad

CFR Cluj continuă seria de victorii în meciurile amicale și a reușit să se impună și în fața celor de la Partizan Belgrad, după golul marcat de Marko Dugandzic în minutul 35.

Campioana României are un golvaraj perfect după cele trei meciuri amical: 6-0. Cum a arătat CFR Cluj la meciul cu Partizan: Sava – Braun, Graovac, Yuri, Brucic – Muhar, Bordeianu, Roger – A. Păun, Dugandzic, Yeboah 
Rezerve: Bălgrădean, Pânzariu, Gal – Bălan, Kolinger, Boateng, C. Deac, Camora, Hoban, Debeljuh, Jefte, Cvek, Hammershoy, Petrila, Burcă, Cr. Manea, Gîdea, Itu, Sacko. Antrenor: Dan Petrescu

24-06-2022
17:31

Sepsi reușește să o învingă pe Legia Varșovia

Sepsi a reușit să se impună împotriva Legiei Varșovia, scor 1-0, într-un meci amical foarte important pentru pregătirea deținătoarei Cupei României.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Marius Ștefănescu în minutul 28 din penalty.

23-06-2022
16:21

Petrolul a câştigat primul amical al verii

Primul amical al Petrolului Ploieşti în această vară s-a încheiat cu o victorie a prahovenilor, 2-1 în faţa moldovenilor de la Dinamo-Auto Tiraspol. Partida a avut loc în cantonamentul din Turcia.

Nicolae Constantin a trimis în teren o formulă 3-4-3 cu Avram în poartă; Meijers, Tamaş şi Huja pe linia de fund; Borţa, Cebotaru, Da Silva şi Ţicu la mijloc; Bratu şi Gheorghe în spatele vârfului Măzărache.

Golurile Petrolului au fost înscrise de Gabi Tamaș (29) și Simon Măzărache (67). Scorul a fost deschis de moldoveni prin Bekale (22).

22-06-2022
21:01

FC Botoșani - Poli Iași 4-1

FC Botoșani a câștigat primul meci amical cu Mihai Teja (43 de ani ) pe bancă. Moldoveni au câștigat derby-ul cu divizionara secundă Poli Iași, scor 4-1.

Echipa lui Teja a marcat prima prin Terrence în minutul 2, dar ieșenii au egalat rapid, minutul 32, cu golul lui Tomczyk. Repriza a doua a fost la discreția elevilor lui Teja, care au făcut spectacol reușind să marcheze de de trei ori. Kamara, Mailat și Florescu și-au trecut numele pe tabelă.

Echipele de start:

  • FC Botosani: Pap – Sno, Moescu, Dican, Filip – Nechita, Papa, Obedeanu – Terrence, Petkovski, Grubac; Rezerve: Ureche, Patache, Șeroni, Dican, Dragu, Tîrcoveanu, Florescu, Mailat, Florescu, Roman II, Lupeta; Antrenor: Mihai Teja
  • Poli Iasi: Mleczko – Kouadio, Lică, Plămadă, Ștefanovici – Yakymiv, Cristea, Petrache, Jovanovic – Donose, Tomczyk; Rezerve: Dohotariu, Ungurenașu, Azoiței, Ciaun, Cracea, Da Silva, Buliga, Niamțu, Nistor, Plokhotniuk, Sopoko, Aftanache, Ciubăncan; Antrenor: Claudiu Niculescu

Programul amicalelor lui FC Botoșani în cantonamentul din Austria

  • 25 iunie, 17:00 / Qarabag FK (Azerbaidjan) – FC Botoșani
  • 30 iunie, 16:00 / FC Botosani – FC Basel (Elvetia)
  • 2 iulie, 18:00 / Schwaz SC (Austria) – FC Botoșani
21-06-2022
15:57

CFR Cluj - FK Napredak Krusevac 3-0

CFR Cluj continuă să se pregătească pentru primul meci din turul întâi preliminar din Liga Campionilor, cu Pyunik Erevan.

CFR Cluj a început cu următorul prim unsprezece: Bălgrădean – Braun, Graovac, Yuri, Roger, Boateng, Muhar, Deac, Mistrati, Birligea, Debeljuh. Rezerve: Sava, Bălan, Kolinger, Brucic, Hoban, Dugandzic, Petrila, Păun, Bordeianu, Yeboah, Gîdea, Itu, Sacko.

Pentru CFR Cluj au marcat Dugandzic (min. 57), iar Jefte Betancor a debutat cu gol pentru echipa lui Dan Petrescu. Ultimul gol al ardelenilor a fost marcat de Cvek (min. 78).

18-06-2022
18:48

CFR Cluj a câștigat primul amical al verii

Campioana României, CFR Cluj, a început perfect seria meciurilor test programate în cantonamentul din Austria. ”Feroviarii” s-au impus cu 2-0 în fața vicecampioanei Sloveniei, FC Koper.

Debeljuh (min. 11) și Dugandzic (54) au înscris pentru trupa pregătită de Dan Petrescu. Tehnicianul CFR-ului a testat mai mulți jucători transferați în această vară, iar Braun și Mistrati au fost coautori la cele două reușite ale ardelenilor.

Dan Petrescu a încput duelul cu FC Koper în următoarea formulă de joc:

Bălgrădean – Braun, Graovac, Yuri, Brucic – Boateng, Bordeianu – A. Păun, C. Deac, Birligea – Debeljuh.

În Austria, CFR Cluj va mai disputa încă trei meciuri amicale. Următorul este programat marți, 21 iunie, în compania celor de la FK Napredak Krusevac , locul 8 în sezonul trecut în Serbia.

Vacanţa s-a terminat pentru echipele din Casa Pariurilor Liga 1, iar echipele au început pregătirea pentru sezonul 2022-2023. Reprezentantele României în cupele europene şi-au aflat adversarii din preliminariile Ligii Campionilor şi Conference League, acestea fiind formaţiile care vor avea cel mai încărcat program în vară.

Ce meciuri amicale joacă CFR Cluj, campioana României, în vara lui 2022

CFR Cluj se află în cantonament în Austria, în perioada 15-26 iunie, şi va juca patru meciuri amicale. Ardelenii au un start plin de sezon, cu partide în Supercupa României, Liga 1 şi preliminariile Ligii Campionilor, unde şi-au aflat adversarii pentru primele două tururi preliminare.

ADVERTISEMENT

În Austria, CFR Cluj le va întâlni pe FC Koper (vicecampioana Sloveniei), FK Napredak Krusevac (locul 8 în Serbia), Partizan Belgrad (vicecampioana Serbiei) şi Hajduk Split (vicecampioana Croaţiei).

  • CFR Cluj – FC Koper (18 iunie)
  • CFR Cluj – FK Napredak Krusevac (21 iunie)
  • CFR Cluj – Partizan Belgrad (24 iunie)
  • CFR Cluj – Hajduk Split (25 iunie)
ADVERTISEMENT

Ce meciuri amicale joacă FCSB în vara lui 2022. Vicecampioana merge în Moldova

FCSB şi-a început pregătirea pentru sezonul 2022-2023 la baza de pregătire din Berceni şi va părăsi România doar pentru a juca două meciuri amicale. Alte două partide de verificare le va juca în ţară, cu CS Mioveni şi Oţelul Galaţi.

În Republica Moldova, FCSB are programate meciuri amicale cu FC Sfântul Gheorghe, reprezentanta moldovenilor în Conference League, şi cu Zimbru Chişinău, echipă ce a evitat cu greu retrogradarea în liga a doua.

ADVERTISEMENT
  • FCSB – FC Sfântul Gheorghe (29 iunie)
  • FCSB – Zimbru Chişinău (2 iulie)
  • FCSB – CS Mioveni (6 iulie)
  • FCSB – Oţelul Galaţi (9 iulie)

U Craiova nu şi-a anunţat încă adversarele pentru amicale

U Craiova a plecat în cantonamentul din Austria, unde vor sta până pe 8 iulie. Oficialii clubului din Băniei nu au anunţat încă ce echipe vor întâlni în meciurile amicale.

ADVERTISEMENT

Oltenii şi-au aflat adversarul din turul 2 preliminar al Conference League. Pe 21 şi 28 iulie, U Craiova o va întâlni pe Vllaznia, câştigătoarea Cupei Albaniei. Formaţia din Bănie şi-a schimbat antrenorul pentru sezonul 2022-2023, după ce Laszlo Balint i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Ce meciuri amicale joacă Rapid în vara lui 2022. Giuleştenii, partide tari în Austria

În sezonul centenarului, Rapid vrea să obţină o performanţă notabilă în campionat, astfel că giuleştenii vor avea un cantonament în Austria. Jucătorii lui Adrian Mutu vor juca patru meciuri amicale, ultimul fiind unul de gală.

În Austria, Rapid le va întâlni pe SKN St. Pölten (locul 8 în liga a doua din Austria), MKS Cracovia (locul 9 în Polonia), LASK Linz (locul 8 în Austria) şi Slavia Praga (vicecampioana Cehiei).

  • Rapid – SKN St. Pölten (29 iunie)
  • Rapid – MKS Cracovia (1 iulie)
  • Rapid – LASK Linz (2 iulie)
  • Rapid – Slavia Praga (5 iulie)

Ce meciuri amicale joacă Sepsi Sfântu Gheorghe în vara lui 2022. Covăsnenii se pregătesc de dubla din Conference League

Sepsi Sfântu Gheorghe, câştigătoarea Cupei României, o va întâlni, în turul 2 preliminar din Conference League, pe câştigătoarea dublei dintre Olimpija Ljubljana şi Differdange 03. Covăsnenii şi-au programat patru meciuri amicale în Austria.

  • Sepsi – Ferencvaros (22 iunie)
  • Sepsi – Legia Varşovia (24 iunie)
  • Sepsi – ŢSKA Sofia (27 iunie)
  • Sepsi – Karlsruher (30 iunie)
ADVERTISEMENT