Sport

Amicalul cu CS Mioveni a rezolvat o dilemă la FCSB! Care va fi cuplul de fundași centrali

MM Stoica a vorbit despre amicalul câștigat de FCSB împotriva lui CS Mioveni, scor 1-0, explicând că echipa și-a găsit cuplul de fundași centrali pentru următorul sezon.
07.07.2022 | 15:22
Amicalul cu CS Mioveni a rezolvat o dilema la FCSB Care va fi cuplul de fundasi centrali
Amicalul cu CS Mioveni a rezolvat o dilemă la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și alți jucători care au impresionat în perioada de pregătire a „roș-albaștrilor”.

Amicalul cu CS Mioveni a rezolvat o dilemă la FCSB

MM Stoica a dezvăluit că FCSB și-a rezolvat dilema privind cuplul de fundași centrali, spunând că Denis Haruț și Joyskim Dawa vor fi fundașii centrali titulari pentru vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„A fost o colaborare interesantă cu FRF, care ne-a ajutat să transmitem meciul pe platforma lor. Cred că vom mai face asta, sunt mulți suporteri, au venit mulți din Peluza Nord. Nu au fost niciodată la meciurile noastre amicale.

A fost o formulă apropiată de cea pe care o vom avea în debutul campionatului. Ne-au jucat cam toți titularii, am avut 4-5 ocazii mari, Ianis a marcat un gol de atacant de rasă”.

ADVERTISEMENT

„Poate că noi am fost mai fresh, dar am arătat bine. Mi-a venit inima la loc pentru că noi când jucam cu Mioveni făceam 0-0, e greu să marchezi cu ei.

Haruț și Dawa vor fi cuplul de fundași, Bouhenna va intra cu echipa de luni, el a avut o mică întindere, urmează să vină și el.

ADVERTISEMENT

Indiferent ce fundași centrali vom avea, vor fi noi, trebuie protejați, e momentul în care joci 4-3-3 cu un închizător de atac. Cred că sistemul ăsta ne-ar putea ajuta”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Ianis Stoica a început să miște mai mult, asta îi reproșam!”

MM Stoica a vorbit și despre Ianis Stoica, pe care îl laudă pentru felul în care s-a pregătit. Ianis Stoica a marcat unicul gol al FCSB-ului în amicalul câștigat împotriva lui CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

„Ovidiu Popescu e varianta numărul unu, Pantea a venit abia de luni, va fi cu noi indiscutabil. Faptul că a avut foarte multe oferte de împrumut înseamnă că face bine ce face. 

Avem mulți atacanți și să-l ținem pe Chirițoiu în lot și să nu joace, ar fi păcat, mai bine îl împrumutăm. Avem Ianis Stoica, avem Dumiter, avem Mamut”, a continuat MM Stoica.

„Cristea e Sergio Ramos la fizic. Când vine un jucător deja echipa națională e mai aproape. Ianis Stoica a fost bine. A început să se miște mai mult, asta îi reproșam lui. I-am spus că un vârf nu are voie să nu atingă mingea mult în meci.

A pus masă musculară, trebuie să joace și un meci întreg, la ora asta nu poate juca un meci întreg. Octavian nu a putut juca, a simțit ca o febră musculară la picior și nu cred că va fi vreo problemă cu el, probabil e ceva de la spate”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „Gazdele conduc la pauză” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT