ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Video. Tătăruşanu închide poarta. Nantes, lovitură în ultima secundă!

FC Nantes termină turul campionatului în Ligue 1 şi anul 2017 cu un succes în deplasare, la Amiens, scor 1-0. Ciprian Tătăruşanu a avut o evoluţie excelentă şi s-a opus în mai multe rânduri cel puţin unui gol al gazdelor.
Autor: Sorin Dumitrescu | 21.12.2017 | 00:37
Video. Tătăruşanu închide poarta. Nantes, lovitură în ultima secundă!

Venirea lui Claudio Ranieri pe banca lui Nantes îşi arată roadele. Deşi nu are un lot cu nume sonore, echipa de la Atlantic termină turul de campionat pe un excelent loc 5. În ultima etapă a primei părţi a campionatului şi din 2017 canarii s-au impus în al patrulea minut de prelungiri cu scorul de 1-0, gol al lui Sala, la capătul unei meci în care marile ocazii le-a avut Amiens. Şapte victorii cu 1-0 a avut Nantes în cele 19 etape.

ADVERTISEMENT

Amiens merita cel puţin remiza, dar a avut în faţă un portar în seară excelentă, românul Ciprian Tătăruşanu. Tătă a avut cel puţin trei intervenţii fantastice, dovedind că a depăşit perioada în care a comis câteva greşeli. A dat deplină siguranţă defensivei din faţa sa şi dacă au de învinovăţit pe cineva la finalul acestui meci atacanţii lui Amiens acela nu poate fi decât Tătăruşanu.

Opiniile lui Ranieri după Amiens – Nantes 0-1

În special parada din a doua repriză la şutul violent al lui Kakuta, fotbalist care a trecut pe la Chelsea, a bulversat încrederea jucătorilor de la Amiens. Antrenorul Claudio Ranieri recunoştea la final de meci faptul că ar fi fost mulţumit cu un egal, după felul în care a presat Amiens, iar echipa sa îşi crease prea puţine oportunităţi.

ADVERTISEMENT

Însă a venit golul lui Emiliano Sala şi o nouă victorie cu 1-0. “Este bine, este poate ceva mai mult decât ne.am propus la început de sezon, dar acum e important ca în 2018, în a doua parte a sezonului să ne menţinem pe aceeaşi linie, pentru că am demonstrat că suntem o echipă greu de învins şi că putem să jucăm de la egal la egal cu toţi, mai puţin PSG, dar asta e general.”- a spus antrenorul italian.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!