Life

Amintirea cu care Emilia Ghinescu va rămâne după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a impresionat-o pe artistă

Emilia Ghinescu a povestit pentru Fanatik una dintre cele mai frumoase amintiri care o leagă de Petrică Mîțu Stoian.
07.11.2021 | 13:15
Amintirea cu care Emilia Ghinescu va ramane dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian Ce a impresionato pe artista
Emilia Ghinescu, amintiri frumoase cu Petrică Mîțu Stoian
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu și-a amintit una dintre cele mai frumoase experiențe trăite alături de Petrică Mîțu Stoian. Cântăreața de muzică populară a filmat nu de mult timp pentru o emisiune de la Antena Stars într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România.

Folclorista și-a amintit de emisiunea în care îl avea invitat pe Petrică Mîțu Stoian, pe plaiurile natale ale artistului.

ADVERTISEMENT

Ghinescu susține că la Prejna, un sat din Mehedinți încărcat de istorie și frumos, a văzut pentru prima oară o sclipire în ochii lui Petrică pe care nu o mai văzuse până atunci.

Emilia Ghinescu, trăiri sufletești aparte la o filmare cu Petrică Mîțu Stoian

„Am făcut o emisiune cu dânsul la Prejna, acolo am filmat și era extrem de încântat, de mândru să își prezinte zona din care se trage. Ne-am dus și la Podul lui Dumnezeu, unde cântărețul era extrem de emoționat.

ADVERTISEMENT

Mi-a transmis o stare aparte care mă face să mă gândesc ce e, până la urmă, viața”, a povestit Emilia Ghinescu pentru FANATIK.

Emilia i-a mulțumit pentru deschiderea de care a dat dovadă Petrică la acea filmare, având în vedere că muzicianul era destul de selectiv cu aparițiile sale publice din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că și-ar dori să îl conducă pe interpret pe ultimul drum, dar nu știe sigur dacă acest lucru va fi posibil, având în vedere contextul pandemic.

Colegii de breaslă își doresc să participe la înmormântare

„Dacă ni se va permite să mergem la înmormântare, cu siguranță ne vom strânge toți artiștii. Vom fi acolo toți cei care l-am iubit”, a mai spus Ghinescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și Constantin Enceanu își dorește să își conducă fratele de suflet pe ultimul drum pe acest pământ. „Nu văd de ce nu am putea să participăm la înmormântare. Dacă s-a permis să se meargă la moaște la Sfânta Parascheva, de ce să nu mergem să îl plângem? Eu cred că dacă respectăm măsurile, dacă se păstrează distanța socială, vom putea fi acolo”, a spus Enceanu pentru FANATIK.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021. Cântărețul suferise niște complicații post-Covid și ajunsese la spital în stare gravă. Marele artist s-a stins la Spitalul Județean din Caraș Severin, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

 

ADVERTISEMENT