Fotbal intern

Amintiri amuzante cu Gigi Becali: „Eu mâncam iaurt cu lingura, el cu mâna!”

25.05.2020 | 18:22
Amintiri amuzante cu Gigi Becali Eu mancam iaurt cu lingura el cu mana
ADVERTISEMENT

Politicianul Cozmin Gușă a povestit niște amintiri pe care le are cu Gigi Becali și a râs când și-a amintit cum patronul FCSB-ului a mâncat iaurt cu mâna.

Amintirile cu Gigi Becali mâncând iaurt cu mâna

Cozmin Gușă și-a adus aminte de un moment în care a mâncat iaurt cu Gigi Becași, iar politicianul râde și acum când își aduce aminte: Pe Becali l-am cunoscut când conduceam trustul Intact. Era un tip haios la început, ceva exotic.

ADVERTISEMENT

Ne-am întâlnit de câteva ori, dar nu la meciurile Stelei, era teritoriul lui Viorel Hrebenciuc acolo. Când am ajuns secretar general la PSD, s-a întâmplat de câteva ori să mă trezesc cu el în biroul de la partid, să discutăm”.

„Era foarte simpatic, rădeam mult cu el, dar îl bănuiam că m-ar trage de limbă în favoarea lui Hrebenciuc. Eu aveam un război intern cu el, în PSD, și mă păzeam.

ADVERTISEMENT

Nu voiam să vorbesc prea multe cu Gigi. Dacă vrei să se afle un lucru un târg, îi spui lui Gigi Becali și îi atragi atenția să nu spună la nimeni. Apoi o să afle toată lumea. Am o istorie lungă cu Gigi Becali”, și-a adus aminte Cozmin Gușă.

Gigi Becali mânca iaurt cu mâna

Cozmin Gușă a continuat și a atins punctul culminant, în care a detaliat cum patronul FCSB-ului a mâncat iaurt cu mâna: „Odată m-a rugat să vin la el ca să-mi arate ce dezvoltări o sa facă într-un oraș.

ADVERTISEMENT

M-am urcat la el în Mercedes și ne-am dus pe câmpuri pe acolo, apoi am trecut pe lângă casa lui și a zis să mergem să-mi dea un iaurt.

Cum știe el să-l facă. Am mâncat un iaurt foarte gustos, eu cu lingura, el cu altceva. A fost haios, o fază «a la Gigi» pe care am ținut-o minte”, a continuat Cozmin Gușă.

ADVERTISEMENT