Cele mai citite

Amintiri despre duelul cu Di Stefano: “Era fenomenal, nimeni nu putea face ce reuşea el!”

Alfredo Di Stefano a încetat din viaţă luni, la 88 de ani, dar va rămîne veşnic în istoria fotbalului mondial pentru cariera pe care şi-a construit-o la Real Madrid. În ultimul sezon pe care...
07.07.2014 | 20:58
Amintiri despre duelul cu Di Stefano:

Alfredo Di Stefano a încetat din viaţă luni, la 88 de ani, dar va rămîne veşnic în istoria fotbalului mondial pentru cariera pe care şi-a construit-o la Real Madrid. În ultimul sezon pe care l-a jucat în tricoul madrilenilor, 1963 – 1964, atacantul a evoluat şi împotriva lui Dinamo. Dubla a fost tranşată cu 3-1 şi 5-3 de spanioli, însă amintirea ei rămîne vie şi la peste jumătate de secol de la acel moment în mintea foştilor fotbalişti români.

RPS_9805

Contactat de FANATIK.RO, Constantin Frăţilă, omul care a şi marcat un gol pe “Santiago Bernabeu” a rememorat duelul pe care l-a avut cu Di Stefano. “Era un fotbalist fenomenal! Dacă ajungea la 25 – 30 de metri de poartă nu prea mai aveai ce să-i faci. Nimeni nu putea face ce reuşea el! În ambele meciuri doi oameni trebuiau să-l marcheze în permanenţă. Unul trebuia să seta în faţa lui, celălalt în spate. Am făcut totul să nu-l lăsăm să mişte, dar tot ne-a dat două goluri! Uneori era imposibil de oprit, era clar cel mai bun fotbalist al epocii sale!”, a declarat fostul atacant pentru FANATIK.RO.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri