Amintirile lui Marius Niculae: „Îi dădeam palme peste cap lui Ronaldo”

Eduard Popa   
in Fotbal international
06/04/2018, 13:03
Amintirile lui Marius Niculae: „Îi dădeam palme peste cap lui Ronaldo”

Marius Niculae a fost coleg de cameră cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care amândoi erau la Sporting. Între timp, portughezul a ajuns cel mai bun jucător din lume, alături de Messi. Niculae spune însă că Ronaldo era foarte ambiţios şi muncitor încă de mic. ”Săgeată” spune că starul lui Real Madrid era obsedat de condiţia fizică:

”Un jucător mare, de calitate, da, se întrezărea. Dar nici chiar cum este acum, la ce nivel a ajuns acum. Îi plăcea, venea înainte de antrenament, făcea… după antrenament, făcea chiar şi în cameră. Eu am crezut că e exagerat, chiar îl certam: ”exagerezi, faci prea mult”. Uite că… A zis că făce în cameră că îi e ruşine că îl ceartă colegii”, a spus Niculae la Telekom Sport.

Marius Niculae: „Cristiano are un suflet extraordinar”

Marius Niculae a vorbit şi despre aroganţa pe care o afişează Ronaldo de cele mai multe ori şi susţine că aceasta e doar o mască: ”Este un tip antipatic, un tip care pare plin de el. Dar, cum am zis, aşa era de mic. Îi mai dădeam câteva palme peste cap, că era mai mic. Dar ăsta este stilul lui. În schimb, are un suflet extraordinar. Deci ceea ce arată nu e cu ceea ce este într-adevăr, adevărat”.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×