Life

Amintirile Principelui Nicoale despre momentul în care a luat prânzul cu Regina Elisabeta a II-a: „M-a întrebat ce fac, ca o bunică”

Principele Nicolae și-a amintit momentele în care a luat prânzul cu Regina Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a încetat din viață pe 8 septembrie 2022.
09.09.2022 | 16:27
Amintirile Principelui Nicoale despre momentul in care a luat pranzul cu Regina Elisabeta a IIa Ma intrebat ce fac ca o bunica
Principele Nicolae a luat prânzul cu Regina Elisabeta. Foto: Hepta/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Recent, Principele Nicolae a vorbit despre întâlnirea sa cu Regina Elisabeta a II-a și ceilalți membri ai Familiei Regale. Majestatea Sa s-a stins din viață joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Principele Nicoale, amintiri despre momentul în care a luat prânzul cu Regina Elisabeta

Pe 8 septembrie 2022, după mai bine de 70 de ani petrecuți pe tron, Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, la vârsta de 96 de ani. Pierderea ei a pricinuit suferință întregii națiuni, iar cei care au cunoscut-o se bucură de amintirile rămase.

ADVERTISEMENT

Este și cazul Principelui Nicolae, care a avut ocazia să o întâlnească pe Regină pe vremea când era adolescent, în cadrul unei petreceri pe care Prințul Charles, acum devenit Rege, a organizat-o în cinstea Regelui Mihai la Highgrove.

Despre acest eveniment, el a vorbit în cadrul podcast-ului ALTCEVA al lui Adrian Artene. Principele Nicoale a dezvăluit că a fost pentru prima dată când a avut această experiență cu oameni pe care nu îi cunoscuse anterior.

ADVERTISEMENT

„Am stat la capătul mesei, vis-a-vis de Regină”

După petrecere, a urmat și un prânz. Principele Nicolae a mărturisit că atmosfera a fost una caldă, primitoare, iar Regina s-a purtat exact ca o bunică, chiar întrebându-l cum este la școală. În plus, câinii suveranei, care se jucau peste tot prin jurul mesei, l-au făcut să se simtă ca fiind parte din familie.

„Indiferent, este Regina Angliei! Și un adolescent de 16-17 ani, pentru prima dată, merge la Castelul Windsor, acesta este un simbol foarte puternic în Anglia.

ADVERTISEMENT

Acum nu aș avea emoții așa de mari, dar atunci… Însă, după ce ne-am așezat la masă, am fost mult mai relaxat. Căței peste tot sub masă, stăteau pe picioarele noastre și a fost mult mai relaxant.

Atunci am fost fără bunicul meu, a fost un prânz privat cu Regina, cu sora mea, tatăl meu vitreg, mama mea. Am stat la capătul mesei, vis-a-vis de Regină, a fost o masă mai mică, dar experiența a fost foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Regina m-a întrebat ce fac, cum este la școală, ca o bunică, de fapt”, a dezvăluit Principele Nicoale.

ADVERTISEMENT