Life

Amira Olosutean, copila „fenomen” căreia Andi Moisescu i-a dat Golden Buzz la Românii au talent: „S-a făcut dreptate”

Amira are șase ani și i-a cucerit iremediabil pe jurații emisiunii Românii au talent. Andi Moisescu i-a dat Golden Buzz.
01.04.2023 | 00:04
Amira Olosutean copila fenomen careia Andi Moisescu ia dat Golden Buzz la Romanii au talent Sa facut dreptate
Amira a primit Golden Buzz la Românii au talent. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Amira este o copilă de numai șase ani, dar talentul i-a depășit de mult vârsta. Asta e demonstrat, pentru a doua oară la Românii au talent, iar de data aceasta, Andi Moisescu nu a mai lăsat-o să plece acasă fără Golden Buzz.

Amira, „fenomenul” de șase ani, care a primit Golden Buzz de la Andi la Românii au talent

Amira Olosutean are șase ani și este din Cluj-Napoca. La Românii au talent a mai venit o dată, anul trecut, când i-a lăsat mască pe jurați cu maturitatea sa artistică. Micuța care dansează de când unii copii învățau să stea în picioare nu și-a abandonat visul. S-a întors pe scena de la Pro TV, iar de data aceasta, Andi Moisescu i-a răsplătit munca cu un Golden Buzz pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt Amira și mă știți pentru că am fost și anul trecut. Nu pot să mă opresc din dansat când aud muzica. Când pun eu acasă muzică, eu nu pot să mă abțin și mă duc și dansez prin cameră, peste tot. Fac dezordine.

Am început să dansez cânt tati făcea ore. Eu mă duc de multe ori la tati la sală, este profesor de dans. Vreau să fac cumva să mă duc la Românii au talent și să fie ceva wow. Abia aștept să fiu pe scenă”, a povestit copila la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Tatăl Amirei este fost sportiv de performanță, dar nu a forțat-o niciodată pe fiica lui să urmeze acest drum. Fetița a decis singură ce vrea să facă în viață atunci când îl însoțea la cursurile de dans pe care le preda altor copii.

„Amira a venit cu noi la sală de pe la doi ani. Și văzând ce predau copiilor, a început și ea să se miște, să testeze, să încerce anumite mișcări. După care, văzând că trece timpul și își dorește, vrea să facă și insistă. Și nu e doar o joacă pentru ea. Lucrurile continuă să devină din ce în ce mai serioase, am zis să încercăm și a început și ea pregătirea ca dansatoare”, a spus tatăl fetiței fenomen, răsplătită de Andi cu Golden Buzz la Românii au talent în ediția de vineri, 31 martie 2023.  

ADVERTISEMENT

Jurații Românii au talent au recunoscut-o imediat pe Amira Olosutean

Încă de la primii pași pe scenă, jurații de la Românii au talent au recunoscut-o pe Amira. „Te știu, te știu!”, i-a strigat Mihai Bobonete, care s-a asigurat că și micuța îl recunoaște. „Data trecută m-a dat pe spate”, a afirmat și Pavel Bartoș.

Ce a urmat, însă, i-a lăsat încă o dată fără cuvinte pe jurați. Într-un an, Amira Olosutean a evoluat spectaculos și a venit la Românii au talent mai pregătită și mai dornică să arate că trebuie să-și urmeze destinul în pași de dans.

ADVERTISEMENT

„Noi cu toții am trecut prin vârsta asta și simțul ritmului și al fiecărui moment accent dintr-o piesă se dezvoltă puțin mai târziu. Foarte puțini oameni au un asemenea dar. Poate ăsta este un har deja. Nu, așa ceva, e chiar fenomen”, i-a spus, pentru început, Andi Moisescu.

Dragoș Bucur, topit după fetița care a primit Golden Buzz la Românii au talent

Dragoș Bucur a încercat să-și îmbrace jurizarea într-o poveste și i-a dezvăluit Amirei că este un copil norocos, pentru că -la doar șase ani- și-a găsit menirea. „Există o poveste cu cineva care se pierde într-un labirint și găsește un fir. Și urmărește firul ăla până la ieșire. Așa suntem noi, oamenii. Unii nu găsesc niciodată firul ăsta.

Unii îl găsesc mai târziu. Unii îl găsesc după ce mai încearcă înainte câteva fire care sunt tăiate pe la jumătate. Tu ai un mare…nu știu dacă e noroc, har, dar tu ai găsit firul ăsta. Să te ții bine, bine de el. O să găsești niște comori extraordinare. Eu așa cred. Pe scurt, ești talentată”, a spus juratul de la Românii au talent.

Andra, în schimb, nu a putut să nu aprecieze câte emoții poate transmite micuța cu mișcările sale: „Rar mi-a fost dat să văd copiii care să se exprime așa, în felul acesta, la o vârstă atât de fragedă. Ești extraordinară și ne-ai lăsat mască pe toți”. „Și un copil care a avut răbdare cu noi, oamenii mari, un an de zile și să vină iar”, a completat Mihai Bobonete.

Andi Moisescu: „Am făcut dreptate”

Andi Moisescu mai avea un Golden Buzz păstrat, după ce pe primul i l-a oferit Carinei Veghiu. Juratul Românii au talent a dezvăluit că atât el, cât și colegii lui, au rămas cu o urmă de vinovăție după ce sezonul trecut n-au apreciat-o suficient pe Amira.

„Tocmai de asta aș vreau să mai zic ceva. Și aș vrea să mai zic ceva pe înțelesul Amirei. Am făcut dreptate, Amira. Ești cea mai tare. Ne-am tot gândit că a fost o scăpare a noastră că n-am apreciat talentul ei încă de anul trecut. Iar acum când a revenit, era strigător la cer ca unul dintre noi să nu-i ofere acest buton auriu. Ne vom revedea în semifinale. Ești de aur!”, a concluzionat Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Va fi o zi teribilă în România. Temperaturi greu de îndurat
Va fi o zi teribilă în România. Temperaturi greu de îndurat
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO