Life

Amna, acuzații grave la adresa Ralucăi Dumitru de la Bravo, ai stil: „Un comportament ușor abuziv”

Amna lansează noi acuzații la adresa Ralucăi Dumitru de la Bravo, ai stil, după ce cele două concurente s-au certat în ediția din 16 decembrie 2021. Conflictul e departe de a se încheia.
17.12.2021 | 13:25
Amna acuzatii grave la adresa Ralucai Dumitru de la Bravo ai stil Un comportament usor abuziv
ADVERTISEMENT

E război total între Amna și Raluca Dumitru! Cele două concurente de la Bravo, ai stil sunt departe de a cădea la pace, după ce în ediția din 16 decembrie, fotomodelul a spus că nu vrea nici măcar să o audă pe cântăreață, părăsind platoul la un moment dat.

Scandalul dintre Amna și Raluca Dumitru a pornit de la un loc de parcare. Fosta concurentă de la Survivor România i-a cerut cântăreței să-și mute mașina din locul în care a parcat-o, spunând că este locul ei de la începutul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Amna s-a conformat pentru că nu a vrut să iasă o ceartă de la asta, dar nu a fost de ajuns. Blondina a spus cu voce tare în culise ce i-a cerut Raluca. Felul în care a explicat situația a scos-o din minți pe Dumitru.

Amna, către Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil: „Cine ești tu?”

Ulterior, Amna a declarat că Raluca are niște frustrări în ea de care nu este conștientă. În replică, Raluca a spus la testimoniale că atât Amna cât și Adina Halas sunt mâțele blânde care zgârie rău. Vedeta a zis că fetele care par corecte și bune în emisiune sunt mai rele și mai periculoase decât ea, care iese în evidență prin vociferare.

ADVERTISEMENT

Subiectul nu a fost închis. Rivalitatea dintre Amna și Raluca va continua și în emisiunea din 17 decembrie, semn că între cele două există o antipatie dincolo de disputa pe locul de parcare.

„Cum traduci dacă nu este frustrată? Cum traduci asta? Cine ești? Zi-mi cine ești tu!”, spune Amna în culise, continuând conflictul cu Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

Și Adina Halas i-a atras atenția Ralucăi

„Poate că nu ar fi rău să se gândească… Nu este chiar în regulă atitudinea ei”, este părerea Adinei Halas despre comportamentul Ralucăi.

„Are un comportament ușor abuziv în care încerca să se impună”, este acuzația lansată de Amna la adresa rivalei sale din competiție.

ADVERTISEMENT

„Voi vă declanșați singure”, le spune Raluca celor două concurente râzând cu gura până la urechi. Rămâne de văzut cum va evolua situația dintre concurente, mai ales că se apropie gala săptămânală, în care provocările sunt uriașe pentru fiecare fată.

Noua ediție Bravo, ai stil va fi difuzată astăzi, de la ora 22:30, la Kanal D.

ADVERTISEMENT