Life
notix pixel id

Amna, la cuțite cu Anda Adam în platoul Bravo, ai stil: „S-a aflat că am țipat la tine. Am ciufulit-o”

Nici nu bine a intrat în competiția Bravo, ai stil, că Amna a ajuns deja la cuțite cu una dintre concurente, mai exact cu cântăreața Anda Adam. Ce au avut de împărțit?
03.12.2021 | 11:14
Amna, la cuțite cu Anda Adam în platoul Bravo, ai stil: „S-a aflat că am țipat la tine. Am ciufulit-o”
Amna și Anda Adam, concurente la Bravo, ai stil. Foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Amna și Anda Adam au început relația de colegialitate de la Bravo, ai stil cu stângul. Blondina recent intrată în show-ul de la Kanal D a vociferat la adresa celeilalte cântărețe, în culisele emisiunii.

Anda o acuză pe Amna că își dorește ca printr-un conflict căutat cu ea să-și promoveze noua melodie, iar artista răbufnește.

Cele două se pare că au semnat deja un război verbal la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Amna și Anda Adam, conflict la Bravo, ai stil

„Deci chiar m-a enervat, nu.. Cred că s-a aflat că am țipat la tine în spate”, spune Amna în ediția care va fi difuzată pe 3 decembrie, de la ora 22:30.

ADVERTISEMENT

„Am ciufulit-o. Fata și-a lansat o piesă nouă. Acum știi cum e”, a reacționat Anda Adam în platou.

„De aia m-am certat cu tine ca să am succes cu piesa asta, ce nu înțelegi?”, îi răspunde extrem de nervoasă Amna.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut de la ce a pornit discuția aprinsă dintre cele două artiste și cum va evolua relația lor de acum încolo în cadrul concursului de modă de la Kanal D.

O altă concurentă destul de nemulțumită, de data aceasta de felul în care e jurizată, este Viviana Sposub. Bruneta susține că a venit în toate variantele de ținute posibile, în timp ce Ruxi o atenționează spunându-i că a abordat aceleași zone stilistice.

ADVERTISEMENT

Raluca iese din platou plângând

Tensiunea crește și pentru Raluca Dumitru. Fotomodelul părăsește în lacrimi platoul emisiunii, probabil sătulă de certurile din ultima perioadă.

Raluca a intrat în clinciuri cu Mellina. Fosta concurentă de la Survivor România a făcut câteva glume pe seama Mellinei, iar cântăreața nu le-a luat tocmai bine.

ADVERTISEMENT

Cele două se pare că nu se au la suflet, iar tensiunea acumulată și-a spus cuvântul, astfel încât Raluca Dumitru a cedat psihic, dorindu-și să-și tragă sufletul în culise.

Competiția Bravo, ai stil este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30. Gala eliminatorie are loc în fiecare sâmbătă, de la 22:00. Concurenta cu cele mai mici note din partea juraților, cea care nu respectă tema de gală și are voturi puține și din partea telespectatorilor părăsește concursul la finalul galei.

ADVERTISEMENT

În competiție mai participă și Adina Halas și Nicoleta Dragne.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri